spot_img
10.1 C
Rafina
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Πήγε σε νοσοκομείο να του αφαιρέσουν το δαχτυλίδι και φώναξαν ηλεκτρολόγο – rpn

Τριτοκοσμικές καταστάσεις καταγγέλλει στο ThessToday.gr ασθενής στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Ο ασθενής αναφέρει πως αντιλήφθηκε το δάχτυλο του χεριού του πρησμένο κι αποφάσισε ότι πρέπει να επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας στη Νικήτη. Και εκεί άρχισε η περιπέτειά του.

«Μόλις μπήκα στο κέντρο υγείας της Νικήτης, οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να με βοηθήσουν με τεχνικές με σπάγκους που παρακολούθησαν εκείνη την στιγμή στο YouTube, μπροστά μου. Έβλεπαν ότι δεν εξελισσόταν ομαλά το περιστατικό, οπότε έκριναν σκόπιμη τη διακομιδή μου στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής», ανέφερε αρχικά.

Στο Νοσοκομείο όμως χρειάστηκε να περιμένει στην αναμονή. «Τελικά μετά από αρκετή ώρα ο χειρουργός εξέτασε το χέρι μου και αποπειράθηκε με μια αρκετά σύντομη διαδικασία να μου αφαιρέσει το δαχτυλίδι», δήλωσε.

Και συμπλήρωσε, ότι κλήθηκε τελικά… ηλεκτρολόγος: «Επειδή όμως πονούσα και ο χειρουργός είχε παράλληλα και άλλον ασθενή που εξέταζε εκείνη την στιγμή, είπε πως πως πρέπει να καλέσουν ηλεκτρολόγο για να ασχοληθεί με το ζήτημα καθώς δεν ήταν δουλειά του να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο».

Του αφαίρεσε το δαχτυλίδι με… τροχό

Στο μεταξύ, από τις διαδοχικές προσπάθειες, ο πόνος γινόταν όλο και πιο έντονος. «Ο ηλεκτρολόγος ήρθε στο νοσοκομείο και ξεκίνησε να τροχίζει με ειδικό εργαλείο το δαχτυλίδι. Φαινόταν αμήχανος που κλήθηκε στο νοσοκομείο για την εκτέλεση μιας τέτοιου είδους ενέργεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ασθενής.

Μάλιστα, λόγω της υψηλής θερμότητας, προκλήθηκαν και ελαφρά εγκαύματα σε μέρη του χεριού του.

«Η νοσοκόμα προσπαθούσε να ρίχνει σταδιακά νερό στο τραύμα, καθώς εξαιτίας της θερμότητας καιγόμουνα», δήλωσε ο ασθενής και σημείωσε, πως «χρειάστηκε να με περιθάλψει και με παρέπεμψε σε ορθοπεδικό ώστε να ελέγξει τις αρθρώσεις».

 

 

 

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Λευκή Νύχτα μαζί με Vapeon και Project Insurance και τα έσοδα στον μαθητή που δίνει μάχη – rpn

ΛΕΥКH NYXTA στη Ραφήνα την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις...

Με τους καύσωνες να επιδεινώνονται, η Ισπανία δημιουργεί δίκτυο «κλιματικών καταφυγίων»

Αντιμέτωπη με μια «νέα πραγματικότητα» στο κλίμα του πλανήτη,...

Η Γερμανία ενέκρινε αγορές αμυντικού υλικού ύψους 50 δισ. – Έκρηξη στρατιωτικών δαπανών το 2025

Το γερμανικό ομοσπονδιακό κοινοβούλιο (Bundestag) στη Γερμανία ενέκρινε στρατιωτικές...

Ο Νίκος Παππάς χτύπησε δημοσιογράφο και ο Πολάκης… διαφωνεί με τη διαγραφή του

Ο ευρωβουλευτής Νίκος Παππάς επιτέθηκε και γρονθοκόπησε δημοσιογράφο και...

ΝΕΑ

Με τους καύσωνες να επιδεινώνονται, η Ισπανία δημιουργεί δίκτυο «κλιματικών καταφυγίων»

Αντιμέτωπη με μια «νέα πραγματικότητα» στο κλίμα του πλανήτη,...

Η Γερμανία ενέκρινε αγορές αμυντικού υλικού ύψους 50 δισ. – Έκρηξη στρατιωτικών δαπανών το 2025

Το γερμανικό ομοσπονδιακό κοινοβούλιο (Bundestag) στη Γερμανία ενέκρινε στρατιωτικές...

Ο Νίκος Παππάς χτύπησε δημοσιογράφο και ο Πολάκης… διαφωνεί με τη διαγραφή του

Ο ευρωβουλευτής Νίκος Παππάς επιτέθηκε και γρονθοκόπησε δημοσιογράφο και...

Το 1ο Γυμνάσιο Ραφήνας πάει εκπαιδευτική εκδρομή σε Βουδαπέστη και Βιέννη – rpn

Τη στήριξή του σε μια σημαντική εκπαιδευτική πρωτοβουλία του...

Ραφήνα: Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Φιλαρμονικό Πολιτιστικό Σύλλογο – rpn

Ο Φιλαρμονικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ραφήνας - Πικερμίου έχει την...

RPN.GR