spot_img
26.4 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

Πικέρμι: Δύο διαρρήξεις και μία απόπειρα κλοπής στη Διώνη το βράδυ της Τετάρτης 29/1 (βίντεο) – RPN

Τρεις είναι η συνηθισμένη παρεούλα που επισκέπτονται και ”νοικοκυρεύουν” τα σπίτια ανυποψίαστων συμπολιτών μας, όπως σας έχουμε πολλές φορές ενημερώσει από το RPN.GR. Έτσι και έγινε εχθές 29/1 το βράδυ, όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που κατέγραψε εξωτερική κάμερα της περιοχής της Διώνης.

Το πρόγραμμα της 29ης Ιανουαρίου περιελάμβανε διάρρηξη στην οδό Επτανήσου. Στο βίντεο θα δείτε τρια άτομα να τρέχουν διαφεύγοντας από την μονοκατοικία. Σύμφωνα με πληροφορίες, εισέβαλαν στο σπίτι αφού αφαίρεσαν το κάγκελο του μπάνιου. Αμέσως μετά κατέστρεψαν τον συναγερμό και ”δούλεψαν” ανενόχλητοι. Ευτυχώς οι κάτοικοι δεν ήταν μέσα.

Σειρά είχε σπίτι στην οδό Σελευκιδών, επίσης στην Διώνη. Οι γείτονες που τους είδαν ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία η οποία έφθασε μέσα σε 10 λεπτά στο σημείο ( δύο περιπολικά). Παρέμειναν 30 τουλάχιστον λεπτά στο σημείο, ρίχοντας φακούς μέσα. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μας μίλησε, οι διαρρήκτες ήταν μέσα στο σπίτι, ενώ οι αστυνομικοί ήταν απέξω. Όταν επέστρεψαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, το βρήκαν άνω κάτω και να λείπουν πολύτιμα αντικείμενα. Στον χάρτη που ακολουθεί στην κόκκινη γραμμή είναι η πορεία που ακολούθησαν οι διαρρήκτες, διαφεύγοντας.

 

 

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου έγινε προσπάθεια διάρρηξης σε άλλο ένα σπίτι στην οδό Σελευκιδών από τις 7 ως τις 7:10 το απόγευμα. Ακολουθεί βίντεο. Ρεπορτάζ Κατερίνα Τράση.

Αυτή την εβδομάδα

Πυρκαγιές: Αποζημίωση έως 100% για επισκευή ή ανακατασκευή κατοικιών από τον Σεπτέμβριο

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να αρχίσει η υποβολή...

Voucher για βρεφονηπιακούς σταθμούς: Η προθεσμία, οι δικαιούχοι και τα λάθη που «κόβουν» την αίτηση

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για...

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Τι αλλάζει για 1,3 εκατ. επιχειρήσεις

Μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές των τελευταίων...

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου Αγαπητέ μου Κριέ, η...

Εύβοια: Σκύλος επιτέθηκε σε λουόμενους στο Λευκαντί – Τρεις τραυματίες

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Αυγούστου στην...

ΝΕΑ

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Τι αλλάζει για 1,3 εκατ. επιχειρήσεις

Μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές των τελευταίων...

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου Αγαπητέ μου Κριέ, η...

Εύβοια: Σκύλος επιτέθηκε σε λουόμενους στο Λευκαντί – Τρεις τραυματίες

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Αυγούστου στην...

ΜΙΔΑ: Τι πρέπει να ελέγξουν οι ιδιοκτήτες για να αποφύγουν λάθη και πρόστιμα

Νέα δεδομένα στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας φέρνει το...

RPN.GR