spot_img
30.8 C
Rafina
Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2026
spot_img

Πικέρμι: Μια μοναδική συναυλία στο γήπεδο Διώνης ελεύθερη για το κοινό, με τον Μιχάλη Δημητριάδη

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου και ο Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, σας παρουσιάζουν τον Μιχάλη Δημητριάδη, σε μια μοναδική συναυλία με είσοδο ελεύθερη για το κοινό, το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 21:30 μμ, στο Γήπεδο Διώνης Πικερμίου !!!

Ο Μιχάλης Δημητριάδης μαζί με ένα εξαμελές σχήμα σπουδαίων τραγουδιστών και δεξιοτεχνών μουσικών, παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα με διαχρονικά και ποιοτικά λαϊκά τραγούδια, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του δεξιοτέχνη του μπουζουκιου Μανώλη Μιχαλάκη, ο οποίος εμφανίζεται και ως σολίστ. Ο Μιχάλης Δημητριάδης θα ερμηνεύσει προσωπικές του επιτυχίες όπως το διαχρονικό «Στων Αγγέλων τα μπουζούκια» που τον καθιέρωσε αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων συνθετών όπως του Γιάννη Παπαϊωάννου, του Χρήστου Νικολόπουλου, του Άκη Πάνου κ.ά.
Μαζί του η τραγουδίστρια Ειρήνη Ραφαήλ.

Ο Μιχάλης Δημητριάδης έχει συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους τραγουδιστές όπως: Χαρούλα Αλεξίου, Γιώργο Νταλάρα, Βίκυ Μοσχολιού, Τόλη Βοσκόπουλο, Μανώλη Μητσιά, κ.ά. Επίσης, έχει ερμηνεύσει τραγούδια μεγάλων συνθετών όπως: του Χρήστου Νικολόπουλου, του Γιώργου Ζαμπέτα, του Θανάση Πολυκανδριώτη, του Σταμάτη Σπανουδάκη, του Τάκη Σούκα, του Γιώργου Κατσαρού και πολλών άλλων, καθώς και στίχους: Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, Μάνου Ελευθερίου, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Λίνας Νικολακοπούλου, Θεόδωρου Ποάλα, κ.ά.
Δισκογραφικά διακρίθηκε με το τραγούδι «Στων Αγγέλων τα Μπουζούκια», σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και σε στίχους Μάνου Ελευθερίου.

Αυτή την εβδομάδα

Χρήστος Τσεμπέρης για το λιμάνι της Ραφήνας: «Η πόλη στενάζει και διαλύεται εδώ και χρόνια»

Ο πρώην αντιδήμαρχος καταγγέλλει διαρκή αύξηση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων...

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Προληπτική ενημέρωση για την προστασία από τον Ιό του Δυτικού Νείλου

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από...

70 χρόνια από τα εγκαίνια της Παντοβασίλισσας τιμάει η Ραφήνα στον Άγιο Νικόλαο (φωτο- βίντεο)

Σε κλίμα κατάνυξης και ιστορικής μνήμης πραγματοποιούνται αυτή την...

ΝΕΑ

Χρήστος Τσεμπέρης για το λιμάνι της Ραφήνας: «Η πόλη στενάζει και διαλύεται εδώ και χρόνια»

Ο πρώην αντιδήμαρχος καταγγέλλει διαρκή αύξηση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων...

70 χρόνια από τα εγκαίνια της Παντοβασίλισσας τιμάει η Ραφήνα στον Άγιο Νικόλαο (φωτο- βίντεο)

Σε κλίμα κατάνυξης και ιστορικής μνήμης πραγματοποιούνται αυτή την...

Αποχέτευση σε Ραφήνα Πικέρμι: Ευρεία σύσκεψη για τα έργα με τη συμμετοχή της Δημάρχου Δήμητρας Τσεβά

Στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και...

Απαγόρευση πρόσβασης στο πευκοδάσος του Σχινιά την Παρασκευή, 17/7, λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς

Κατηγορία κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς επιπέδου 4 (Πολύ Υψηλή) προβλέπει για αύριο, Παρασκευή,...

RPN.GR