Πικέρμι:Πέρασα τον κορωνοϊό και μένω σπίτι!Αποκλειστική συνέντευξη!

1644

Αποκλειστική συνέντευξη στην Κατερίνα Τράση!

Ενός γιατρού μάλιστα,από το Πικέρμι,που έτυχε να αρρωστήσει από αυτόν τον ύπουλο εχθρό,που δεν λογαριάζει ούτε ηλικίες,ούτε εθνικότητες,ούτε καν χαρακτήρες!Ο συγκεκριμένος νεαρός ιατρός,κάτοικος Πικερμίου,μας εξομολογήθηκε πως κόλλησε τον ιό και πως πέρασε την καραντίνα στο σπίτι του στο Πικέρμι!

Ήμουν στην Γενεύη,στην Ελβετία,για επαγγελματικούς σκοπούς,και όταν επέστρεψα στο σπίτι μου στο Πικέρμι,έβαλα τον εαυτό μου,οικειοθελώς σε καραντίνα,όντας ασυμπτωματικός!

Όταν ένιωσα τα πρώτα συμπτώματα,κεφαλαλγίες,έντονη αδυναμία,πόνο στο στήθος,μετά άρχισε και ο πυρετός που έφτασε 38-39.Είχα μυαλγίες,έντονη αδυναμία ,βρόγχο στο στήθος,και μετά και ανοσμία και πήγα αμέσως μόνος μου στον Ευαγγελισμό!

Και όταν βγήκε θετικός,αποφάσισε ότι θα προστατεύσει όλους όσους αγαπά:

Αγαπώ την γιαγιά μου,είναι 85 χρονών,και δεν θέλω να μπει σε περιπέτειες εξ΄αιτίας μου!Και έτσι ,μπήκα σε οικειοθελή καραντίνα,που διαρκεί έως και σήμερα!

Όλοι μαζί πρέπει να πολεμήσουμε  και να σταματήσουμε την μετάδοση αυτού του ιού,υπεύθυνα,και ο καθένας από το μετερίζι του!Δεν πρέπει το σύστημα υγείας να κορεσθεί!

Να μην το φτάσουμε στα όριά του!

Είμαστε ακόμη στην αρχή αλλά αισιοδοξούμε!Μπορούμε να σταματήσουμε την μετάδοσή του!

Μένω μέσα για να μην κινδυνεύσει το σύστημα υγείας!Μένουμε όλοι σπίτι!!!