Πικέρμι:Οι Ιωνίδες έκοψαν την βασιλόπιτα και τίμησαν τον Μίμη Πλέσσα στον Πύργο Πετρέζα!

1583

Οι Ιωνίδες ξεχωρίζουν πάντα με τις εκδηλώσεις τους λόγω της υψηλής αισθητικής και της αγάπης που βάζουν σε ό,τι και αν αναλάβουν.

Το Δ.Σ των Ιωνίδων με την Πρόεδρο Σίσσυ Κατσούδα κόβουν την βασιλόπιτα

Αυτή την φορά όμως ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο!

Χριστίνα Λαμπίρη-Μίμης Πλέσσας-Θάνος Γεωργουλάς-Σπύρος Κλείσσας

Έκοψαν την βασιλόπιτα,που ήταν ευγενική χορηγία του Γ.Βουδούρη, υπό τους θεικούς ήχους του πιάνου που έπαιξε ο ίδιος ο Μίμης Πλέσσας,ο οποίος είναι ένας από τους ζωντανούς μύθους της Ελληνικής μουσικής.

Λουκίλλα Καρρέρ-Πλέσσα,Μίμης Πλέσσας

Ο σπουδαίος αυτός συνθέτης,που είναι και συντοπίτης μας,εφόσον κατοικεί στην Καλλιτεχνούπολη της Ραφήνας,ανταποκρίθηκε με μεγάλη χαρά στο κάλεσμα των Ιωνίδων,και προσωπικά στην Χριστίνα Λαμπίρη,η οποία είναι η αντιπρόεδρος,και τους έκανε την μεγάλη τιμή να παρευρεθεί στην κοπή της πίτας τους χτες Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στον Πύργο Πετρέζα στο Πικέρμι.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πικερμίου Θανάσης Αδαμόπουλος προσέρχεται στην εκδήλωση με τον Μίμη Πλέσσα

Μα και οι Ιωνίδες τον τίμησαν,όπως και την αγαπημένο του σύζυγο δημοσιογράφο Λουκίλλα Πλέσσα-Καρρέρ!

Τα κινητά και οι κάμερες ”πήραν φωτιά” όταν ο 96χρονος Μίμης Πλέσσας έπαιξε στο πιάνο μερικές από τις φανταστικές του συνθέσεις.

Στο πιάνο απολαύσαμε επίσης τον μαθητή του Μίμη Πλέσσα,πολύ ταλαντούχο συνθέτη επίσης από την Καλλιτεχνούπολη Θάνο Γεωργουλά,στο τραγούδι και στο σαντούρι την Κυριακή Δεράμπεη και τον πολύ καλό τραγουδιστή Σπύρο Κλείσσα!

Ο συνθέτης Θάνος Γεωργουλάς

Αλλά εκεί που πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε ήταν όταν τα πανέμορφα,δροσερά και ταλαντούχα κορίτσια του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας-Πικερμίου και της Φανής Ψαθά, απέδειξαν γιατί στις 2 Φεβρουαρίου πήραν το Ασημένιο Πανελλήνιο μετάλλιο στην Αισθητική ομαδική γυμναστική δίνοντας μια ξεχωριστή νότα καλαισθησίας στην ξεχωριστή αυτή βραδιά!

Ιωνίδες να γνωρίζετε ότι έχετε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχυ και κάθε φορά μας εκπλήσσετε με τις εκδηλώσεις σας.

Να ξέρετε επίσης ότι το rpn.gr θα είναι πάντα δίπλα σας,ως χορηγός επικοινωνίας,να προβάλλει όλες τις δράσεις σας!Δείτε περισσότερες φωτο ΕΔΩ

Αικατερίνη Τράση για το rpn.gr