Ποιά είναι άραγε δίπλα στον Paco;

1247

Μια βαθιά φιλία 23 χρόνων την δένει με τον ιδιοκτήτη του “Paco’s”, ηθοποιό και τραγουδιστή Προκόπη Πολίτη Paco, μιας και γνωρίζονται από την εποχή που έπαιζαν και οι δύο στο Εθνικό θέατρο , αν και σε διαφορετικές του παραγωγές.

Ποιά όμως είναι η γοητευτική ηθοποιός δίπλα στον Προκόπη Paco;

Συναντήσαμε την ηθοποιό Βερόνικα Ηλιοπούλου , η οποία πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά “Αστέρια στην άμμο” , του Αlpha Tv , στο στέκι της στην Ραφήνα,στο αγαπημένο “Paco’s Project”.

Έκτοτε συναντιούνται είτε στο θέατρο είτε στην καθημερινή τους ζωή,και μάλιστα μας αποκάλυψε ότι επέρχεται επικείμενη συνεργασία με τον Προκόπη Paco με τραγούδια έθνικ .

Η ίδια μας δήλωσε για την σειρά : Υποδύομαι την Σάσα , μια Ελληνίδα που ζει στην Ινδία για πολλά χρόνια και που ασχολείται με την γιόγκα και το διαλογισμό. Έχω αγαπήσει ιδιαιτέρως αυτόν τον ρόλο και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που επιλέχθηκα για να τον ενσαρκώσω , μιας και η ίδια έχω πολλά κοινά στοιχεία.

Η Βερόνικα Ηλιοπούλου με τους πρωταγωνιστές Ρένο Ρώτα ,την Λαμπρινή Σκρεκα και τον σκηνοθέτη Θοδωρή Νικολαιδη

Τα τελευταία 17 χρόνια της ζωής μου , μοιράζω τον χρόνο μου στις 2 χώρες (Ελλάδα και Ινδία) , όντας δραστηριοποιημένη και εκεί στο καλλιτεχνικό πεδίο , καθότι έχω πάρει μέρος σε παραγωγές του Bollywood ως ηθοποιός και σε συναυλίες με τον γνωστό τραγουδιστή bhajans και ghazals , Anup Jalota , ως τραγουδίστρια. Μέρος των γυρισμάτων έγινε και στην Ινδία ούτως ώστε να δοθεί αυθεντικά όλη η ατμόσφαιρα που έχει να κάνει με αυτή τη χώρα.

Για μένα ήταν μια εξαιρετική εμπειρία , μιας και μέσα από τον ρόλο της Σάσας , κατάφερα να ενώσω τις “δυο πατρίδες μου” , και ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό την παραγωγή G&N make it productions των Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου , για όλη την φροντίδα , τον σκηνοθέτη μου Θοδωρή Νικολα’ί’δη που με καθοδήγησε με όλη τη γνώση του , και βεβαίως την συγγραφέα Ρένα Ρώσση-Ζα’ί’ρη και την σεναριογράφο Ρένα Ρίγγα , που είναι οι πρωταρχικές πηγές αυτής της σειράς.”

Μιλώντας με τον Προκόπη με αφορμή τη συνάντησή του με τη Βερόνικα μας μίλησε λίγο για τα σχέδιά του που περιλαμβάνουν και φέτος ξεχωριστά προγράμματα.

Στο Paco’s Project θα δούμε θεατρικές παραστάσεις ενηλίκων και παιδιών, musical project, ξεχωριστά Guest καθώς και άλλες καλλιτεχνικές κατευθύνσεις αλλά και φυσικά το νέο του σχήμα σχεδιάζει να κάνει πρεμιέρα Παρασκευή 25 Οκτωβρίου!

Μπράβο και στους δύο και περιμένουμε σύντομα τα επόμενα σχέδιά τους!Κ.Τ