Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 13 Αυγούστου στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο Κορωπί, με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή του κτηρίου που στέγαζε την εταιρεία «Μεγαγιάννης Ανταλλακτικά».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως σας ενημερώσαμε με σχετικά μας άρθρα, ένα αυτοκίνητο, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα στο ισόγειο κατάστημα πώλησης ανταλλακτικών και ειδών αυτοκινήτου.
Η δύναμη της σύγκρουσης προκάλεσε ισχυρή έκρηξη, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά, η οποία τύλιξε στις φλόγες τόσο το κατάστημα όσο και το όχημα. Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα, καταστρέφοντας ολοσχερώς το κτήριο.

Κατά την επιχείρηση κατάσβεσης, οι πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό ενός ατόμου, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, που εκτιμάται ότι ανήκει στον οδηγό του αυτοκινήτου.
Στο σημείο επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ οι Αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.



































