Ποιοί δρόμοι κλείνουν λόγω έργων στην Ραφήνα (Εναλλακτικές διαδρομές)

372

Λόγω των απαραίτητων εργασιών κατασκευής δύο φρεατίων στο πλαίσιο του έργου “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΡΕΑΤΙΩΝ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΝΩΝ ΚΑΙ Η/Μ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΡΡΟΩΝ” στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου θα ισχύσουν παρακάμψεις σε δύο σημεία:

  1. Η οδός Σοφοκλέους στη συμβολή της με τις οδούς Γιασεμιών και Φιλικής Εταιρείας στα Περιβολάκια, θα παραμείνει κλειστή από αύριο 3/2/2021 και για διάστημα ενός μηνός. Η κυκλοφορία των οχημάτων  θα γίνεται από τις οδούς Ηροδότου, Βελανιδιάς και κάθετες οδούς στην οδό Φιλικής Εταιρίας. Θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους παρόδιους κατοίκους.

Η οδός Αγ. Γεωργίου στη συμβολή της με την οδό Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης θα παραμείνει κλειστή από μεθαύριο 4/2/2021 και για διάστημα ενός μηνός,. Θα αποκλειστεί το τμήμα της Αγ. Γεωργίου από Χρ. Σμύρνης έως Αγ. Λαύρας. Η κυκλοφορία των οχημάτων δύναται να γίνεται από την οδό Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης και την οδό Αρίωνος. Οι κάτοικοι του «κλεισμένου» τμήματος της Αγ. Γεωργίου θα έχουν πρόσβαση από την Αρίωνος και από την Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης μέσω καθέτων οδών, όπως είναι οι οδοί Αγ. Λαύρας, Αγ. Ανδρέου, Νάξου και Κανάρη.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ