spot_img
9.8 C
Rafina
Τρίτη, 13 Ιανουαρίου, 2026
spot_img

Ποιοι κόμβοι της Αττικής Οδού κλείνουν απόψε το βράδυ λόγω εργασιών συντήρησης – rpn

 

 

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Αττική Οδό από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, μέχρι τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης.

Αναλυτικότερα: 

1. Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος της Αττικής Οδού από Λ. Πλαπούτα προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 09/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 10/09/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί μπορούν να κατευθυνθούν προς τη Λ. Κύμης στην κατεύθυνση προς το Ολυμπιακό Στάδιο κινούμενοι στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, στη συνέχεια στα πρώτα φανάρια που θα συναντήσουν να κάνουν αναστροφή και να κινηθούν στην αριστερή λωρίδα της Λ. Κύμης προς Ηράκλειο, προκειμένου να εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα και στον αμέσως επόμενο κόμβο της Λ. Ηρακλείου (Κόμβος 9) να κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και να κινηθούν προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

2. Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος της Αττικής Οδού από Λ. Κύμης προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 09/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 10/09/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους κινούμενοι στην αριστερή λωρίδα της Λ. Κύμης προς Ηράκλειο, προκειμένου να εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα και στον αμέσως επόμενο κόμβο της Λ. Ηρακλείου (Κόμβος 9) να κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και να κινηθούν προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

3. Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς τη Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 09/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 10/09/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν στην έξοδο Ανθούσας (Κόμβος 14) και να στρίψουν αριστερά προς Λεωφ. Ανθούσας/ Λεωφ. Μαραθώνος ή να συνεχίσουν την πορεία τους στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο και ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να κατευθυνθούν μέσω του κόμβου 16
προς Ραφήνα, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο προς Παλλήνη (Κόμβος Υ8) όπου θα στρίψουν αριστερά στη γέφυρα, στην οδό Πωγωνίου, μέσω της οποίας θα καταλήξουν στη Λ. Μαραθώνος.

Αυτή την εβδομάδα

Γιατί η Τρίτη και 13 θεωρείται η πιο γρουσούζικη ημέρα του χρόνου – rpn

Το ημερολόγιο δείχνει σήμερα Τρίτη και 13. Για πολλούς,...

Πικέρμι: Επίλεξε ποιότητα. Επίλεξε εμπειρία. Επίλεξε Revoil Νικολάου

Επιλέξτε λιπαντικά που προσφέρουν μέγιστη προστασία κινητήρα, ομαλότερη λειτουργία...

Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός και Κηφισίας – Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό – rpn

Σοβαρά προβλήματα καταγράφονται από νωρίς το πρωί στο οδικό...

Η POLIS ανοίγει το 2026 με φωνή, ουσία και καθαρό λόγο

Η Εφημερίδα POLIS κυκλοφορεί, με την πρώτη έκδοση του...

ΝΕΑ

Γιατί η Τρίτη και 13 θεωρείται η πιο γρουσούζικη ημέρα του χρόνου – rpn

Το ημερολόγιο δείχνει σήμερα Τρίτη και 13. Για πολλούς,...

Πικέρμι: Επίλεξε ποιότητα. Επίλεξε εμπειρία. Επίλεξε Revoil Νικολάου

Επιλέξτε λιπαντικά που προσφέρουν μέγιστη προστασία κινητήρα, ομαλότερη λειτουργία...

Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός και Κηφισίας – Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό – rpn

Σοβαρά προβλήματα καταγράφονται από νωρίς το πρωί στο οδικό...

Η POLIS ανοίγει το 2026 με φωνή, ουσία και καθαρό λόγο

Η Εφημερίδα POLIS κυκλοφορεί, με την πρώτη έκδοση του...

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έπαιξε μπάσκετ στο γήπεδο των Σικάγο Μπουλς

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε τις τελευταίες μέρες για μία...

RPN.GR