Ποιος ήταν ο 56χρονος που ”έφαγε”στα Βριλίσσια 18 σφαίρες από καλάσνικοφ(βίντεο)

1214

 

Ο 56χρονος  Δημήτρης Κάππε-Καπετανάκης που δολοφονήθηκε σήμερα εν ψυχρώ στα Βριλήσσια, ήταν γνωστός στις αρχές για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, κυρίως για υποθέσεις ροζ κυκλωμάτων, εκβιασμών σε οίκους ανοχής, ακόμα και για συμβόλαια θανάτου.

Παρόλα αυτά, είχε καταφέρει να μην εμφανίζεται σχεδόν πουθενά το όνομά του και η τελευταία φορά που αυτό είχε ακουστεί ήταν πριν από αρκετά χρόνια σε πόρισμα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών το οποίο αφορούσε κύκλωμα διεφθαρμένων αξιωματικών οι οποίοι χρηματίζονταν για να παρέχουν «προστασία» σε οίκους ανοχής.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι εκτελεστές του 56χρονου τον αιφνιδίασαν με ενέδρα έξω από το σπίτι του αφού, προφανώς είχαν παρακολουθήσει την περιοχή για μέρες, ώστε να γνωρίζουν τις καθημερινές συνήθειες του θύματος. Το μεσημέρι, έξω από το σπίτι της οδού Ταϋγέτου στα Βριλίσσια, χρησιμοποιώντας καλάσνικοφ τον σκότωσαν με 18 βλήματα, ένα εξ αυτών στο κεφάλι, ως χαριστική βολή. Χαρακτηριστικό είναι πως το θύμα δεν πρόλαβε καν να χρησιμοποιήσει το όπλο το οποίο είχε μαζί του.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

Μιλάμε για εκτελεστές καθώς, μία τέτοια επιχείρηση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από ένα άτομο και, πιθανόν, να εμπλέκονται και περισσότερα του ενός οχήματα.

Οι αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας BMW, το οποίο έφυγε με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο μετά τη δολοφονία. Επίσης αναφέρονται σε πολλαπλούς πυροβολισμούς, εξ ού και οι 18 κάλυκες καλάσνικοφ που βρέθηκαν στο σημείο.

Μένει να αποδειχθεί αν η εκτέλεση αυτή ήταν ένα μεμονωμένο συμβόλαιο, αν συνδέεται με παλιότερα αντίστοιχα ξεκαθαρίσματα «λογαριασμών» και αν θα υπάρξει συνέχεια.

Άλλωστε, από τη δεκαετία του ’90 ακόμα, είναι γνωστό πως όταν ξεσπά ένας άτυπος πόλεμος στη νύχτα, σπάνια τελειώνει γρήγορα και ακόμα σπανιότερα με μικρό αριθμό θυμάτων…