Πολιτιστικές Απόπειρες : Πάμε πεζοπορία στη λίμνη -φράγμα Μαραθώνα.

1383
www.rpn.gr marathonas
 Τι ομορφιά !!! Και είναι τόσο κοντά στην περιοχή που ζούμε οι περισσότεροι από τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου μας. Ετσι αποφασίσαμε  με το φυσιολατρικό -πεζοπορικό τμήμα των ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝ  να κάνουμε αυτή την υπέροχη διαδρομή γύρω από την λίμνη Μαραθώνα  παίρνοντας την απαραίτητη άδεια της ΕΥΔΑΠ . Οι ομορφιές απίστευτες και αυτό το αποδεικνύουν και  οι φωτογραφίες που
επισυνάπτονται   από τη διαδρομή
 Αγία Τριάδα-Λίμνη Μαραθώνα. Όλη η διαδρομή είναι χωμάτινη, 10 χλμ πήγαινε έλα και μπορούμε να την αυξήσουμε ή να την μειώσουμε. Τα πρώτα 1300 μ. είναι κατήφορος με κλίση και αντίστοιχα τα τελευταία 1300 μ. κουραστική ανηφόρα για κάποιον που δεν είναι συνηθισμένος. Το υπόλοιπο είναι ο παρόχθιος δρόμος ή ο παράλληλος βοηθητικός του που βρίσκεται ψηλότερα, γιατί σε κάποια σημεία όταν υπερχειλίζει η λίμνη ο παρόχθιος δεν περπατιέται. Για τους μη έμπειρους περιπατητές τα μπατόν είναι απαραίτητα. Τα μποτάκια πεζοπορίας  ενδείκνυνται να είναι αδιάβροχα.

Στην Αγία Τριάδα έχει χώρο στάθμευσης για τα αυτοκίνητα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ :1/3/2020 
ΕΚΚΊΝΗΣΗ ΑΠΌ Π.Α.  10.00 Π.Μ. ή από ενδιάμεσα σημεία που θα συναντηθούμε ,χρησιμοποιώντας λιγότερα αυτοκίνητα  (κατόπιν συννενόησης )

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΤΗΛ. 22940985000
          ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ :ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΖΟΡΓΙΟΥ