Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Καλλιτεχνούπολης : Κοπή βασιλόπιτας με χορούς και τραγούδια!

897

Μέσα στην ζεστή “αγκαλιά” του Paco’s Project με πολύ κόσμο απο την Καλλιτεχνούπολη, η πρόεδρος του Π.Ε.Σ.Κ Ειρήνη Σαρηκώστα , με τα μέλη του Δ.Σ και πολλούς φίλους του Συλλόγου, έκοψαν την βασιλόπιτά τους!

Μια όμορφη βραδιά, με οικοδέσποινα την Πρόεδρο του Π.Ε.Σ.Κ Ειρήνη Σαρηκώστα
Paco’s Project και εγγυημένη η ποιοτική νυκτερινή διασκέδαση
Μαρία Αραπκιλή και Ράνια Δημητριάδη, οι δημοτικές σύμβουλοι της “Δημοτικής Αλλαγής” που ανταποκρίνονται στα καλέσματα συλλόγων και είναι πάντα κοντά στους δημότες!

Μουσική και τραγούδι σε α’ φάση απο τα δικά της παιδιά , τον εξαίρετο μουσικό Διονύση Κωστή, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος του Π.Ε.Σ.Κ και τον Φρανκ Βακούλα, οι οποίοι ζέσταναν ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα με τις εξαίρετες μελωδίες που μας χάρισαν..

Διονύσης Κωστής, εξαίρετος μουσικός και αντιπρόεδρος του Π.Ε.Σ.Κ
Εκ Καλλιτεχνούπολης και Πρόεδρος του ομώνυμου αθλητικού συλλόγου Γιώργος Δουβίτσας!

Στη συνέχεια και όταν ανέλαβε δράση ο Paco, το κέφι φούντωσε και όταν άναψε και το “Οn” στο Karaoke , με Vocal Leader την Ειρήνη Σαρηκώστα, οι περισσότεροι προσκεκλημένοι τραγούδησαν , οι περισσότεροι τραγούδια του Μίμη Πλέσσα.

Και ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, Δαμιανός Φαφούτης,
Ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Νικόλαος Ψαρρός.

Η όμορφη αυτή βραδιά συνεχίστηκε με όλους τους προσκεκλημένους να είναι μια μεγάλη παρέα που τραγούδησε και χόρεψε για πολλές ώρες!

Ο τυχερός της βραδιάς που βρήκε το φλουρί κέρδισε δύο δωρεάν “εισιτήρια” για την τριήμερη εκδρομή που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος στη Μάνη.

Η Πρόεδρος του Π.Ε.Σ.Κ. Ειρήνη Σαρηκώστα , έχοντας δίπλα της την δημοτική σύμβουλο Μαρία Αποστολάκη και μέλη – φίλους του Συλλόγου
Ο Δημήτρης Αντωνάκος από το rpn.gr με την Ειρήνη Σαρηκώστα

Και του χρόνου Π.Ε.Σ.Κ

Ευχαριστούμε κυρία Πρόεδρε!

Δημήτρης Αντωνάκος

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ