Πολλές εκπλήξεις από το Rafina Pikermi News: Ξεκινάμε ζωντανές εκπομπές από 1 Ιανουαρίου 2021

1402

 

Το RAFINA PIKERMI NEWS μπαίνει σε νέα εποχή!

Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του 2021 ξεκινάμε την μετάδοση ζωντανών εκπομπών ποικίλου περιεχομένου με σκοπό να σας κρατάμε συντροφιά και αμείωτο το ενδιαφέρον!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε ”ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ” στην σελίδα μας στο FACEBOOK (Εάν δεν το έχετε ήδη κάνει).

Όταν θα ξεκινάμε τις ζωντανές αυτές εκπομπές θα σας έρχεται ειδοποίηση που θα λέει ”Ο χρήστης RAFINA PIKERMI NEWS κάνει ζωντανή μετάδοση τώρα”.

Μια φορά την βδομάδα και κάθε βδομάδα, θα κάνουμε ανασκόπηση όλων των γεγονότων που συνέβησαν στην Ραφήνα,το Πικέρμι και τους γύρω δήμους.Μαζί μου σχολιαστής θα είναι γνωστός Ραφηνιώτης τον οποίον θα σας αποκαλύψω συντόμως.

Κάθε 15 ημέρες θα σας μεταδίδουμε ζωντανά από την ”ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ” της Ραφήνας ζωντανή εκτέλεση συνταγής από την φοβερή μαγείρισσα Μαρία Πιστέντη η οποία θα μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά της κουζίνας και της επιτυχίας της!

Άλλη μια ενδιαφέρουσα εκπομπή θα είναι η ”NAMILAS στην Ραφήνα” με την Ραφηνιώτισσα Life Coach και ψυχοθεραπεύτρια Μικέλα Καϊκάρη με την οποία σας μεταδώσαμε εχθές ένα μικρό δείγμα. Οι συζητήσεις μας πολλές και ουσιαστικές!

Η Χριστίνα Κουτζαβεκιάρη, η διαιτολόγος-διατροφολόγος μας, γέννημα-θρέμμα Ραφηνιώτισσα θα μας μάθει όλα τα μυστικά της σωστής διατροφής και θα μας δώσει πολλές υγιεινές συμβουλές μέσα από την συχνότητα του RAFINA PIKERMI NEWS.

Αυτά και άλλα πολλά θα δείτε στην πορεία και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μέσα από την συχνότητά μας!

Kαι φυσικά θα συνεχίσουμε τις συνεντεύξεις μας με πρόσωπα-έκπληξη!

Κατερίνα Τράση