spot_img
26.4 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

Πως κλέβουν αυτοκίνητα με ένα άδειο μπουκάλι νερού – Το νέο κόλπο των κλεφτών (βίντεο)

 

 

Νέο κόλπο έχουν σκαρφιστεί οι κλέφτες χρησιμοποιώντας ένα άδειο μπουκάλι νερού, ώστε να αποσπούν με μεγαλύτερη ευκολία τη λεία τους.

Σε έξαρση βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι κλοπές αυτοκινήτων, προκαλώντας ανησυχία στους ιδιοκτήτες οι οποίοι αναζητούν εναγωνίως τρόπους προκειμένου να προστατέψουν τα τιμαλφή τους.

Την ώρα, όμως, που οι ιδιοκτήτες επιχειρούν να υψώσουν ασπίδα προστασίας έναντι των συμμοριών, οι τελευταίες εφευρίσκουν ολοένα και πιο «έξυπνες» και ιδιαίτερα… οικονομικές μεθόδους προκειμένου να επιτύχουν τον σκοπό τους.

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, εργαλείο στα «χέρια» των σπειρών έχει γίνει το… υπεράνω πάσης υποψίας άδειο πλαστικό μπουκάλι νερού το οποίο το τοποθετούν ανάμεσα σε έναν από τους πίσω τροχούς και τον θόλο του.

Μόλις ο ανυποψίαστος οδηγός εκκινήσει το αυτοκίνητο και πραγματοποιήσει μερικά μετρά πίσω από το τιμόνι, ο τροχός συμπιέζει το μπουκάλι, με αποτέλεσμα να παραχθεί ένας ιδιαίτερα έντονος θόρυβος.

Άδειο μπουκάλι κλοπή αυτοκινήτου
Ο οδηγός αντιλαμβάνεται ότι κάτι πήγε στραβά, και κατευθύνεται έντρομος προς τον πίσω τροχό – από τον οποίο ακούστηκε ο θόρυβος – προκειμένου να ελέγξει το τι συνέβη.

Όπως είναι κατανοητό, πάνω στον πανικό του ο οδηγός δεν βγάζει τα κλειδιά από τη μίζα, και έτσι οι δράστες που τον παρακολουθούν εισβάλλουν εντός του οχήματος, αρπάζοντάς το αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια του.

Θύμα του συγκεκριμένου κόλπου έχουν πέσει ήδη δεκάδες οδηγοί στην Ευρώπη, και ως εκ τούτου οι αστυνομικές αρχές έχουν σημάνει κόκκινο συναγερμό, εφιστώντας την προσοχή στους πολίτες.

Αυτό που έχουν να κάνουν οι οδηγοί είναι, προτού εισέλθουν στο όχημα, να προχωρούν σε έναν διεξοδικό οπτικό έλεγχο στο αμάξωμα του αυτοκινήτου του. Και σε περίπτωση που εντοπίσουν ένα σφηνωμένο μπουκάλι στον τροχό να ειδοποιήσουν αμέσως τις αστυνομικές αρχές, μιας και οι δράστες θα βρίσκονται κρυμμένοι μόλις λίγα μέτρα μακριά τους.

 

 

Αυτή την εβδομάδα

Όταν η Νέα Μάκρη πήγαινε σινεμά: Η ιστορία του θρυλικού «Σινέ Μάκρη»

Τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, οι θερινοί...

Ραφήνα: Εμπλοκή της άγκυρας του «Superferry» σε συρματόσκοινο – Απέπλευσε με 705 επιβάτες

Πρόβλημα με την άγκυρά του αντιμετώπισε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο...

Ραφήνα: Πως ανακοίνωσε το Λιμενικό τον θάνατο του υπάρχου του Superferry Αντώνη Βιδάλη

Η επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος: Τις πρωινές ώρες σήμερα,...

Φωτιά στη Βοιωτία: Εθελοντής έσωζε ξένα σπίτια, ενώ το δικό του γινόταν στάχτη

Μία ανθρώπινη ιστορία που συμπυκνώνει το μέγεθος της καταστροφής...

ΝΕΑ

Ραφήνα: Εμπλοκή της άγκυρας του «Superferry» σε συρματόσκοινο – Απέπλευσε με 705 επιβάτες

Πρόβλημα με την άγκυρά του αντιμετώπισε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο...

Ραφήνα: Πως ανακοίνωσε το Λιμενικό τον θάνατο του υπάρχου του Superferry Αντώνη Βιδάλη

Η επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος: Τις πρωινές ώρες σήμερα,...

Φωτιά στη Βοιωτία: Εθελοντής έσωζε ξένα σπίτια, ενώ το δικό του γινόταν στάχτη

Μία ανθρώπινη ιστορία που συμπυκνώνει το μέγεθος της καταστροφής...

Τραγωδία στην Ψάθα: Νεκροί ένας Έλληνας και ένας Δανός από τη σύγκρουση δύο ελικοπτέρων

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς...

RPN.GR