Πως μπορείτε να γίνετε μέλος της ‘Ενωσης Εμπόρων Ραφήνας-Πικερμίου(Αίτηση)

378
Όπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων Επαγγελματοβιοτεχνών Ραφήνας-Πικερμίου Γρηγόρης Τσίρος στην αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε την Κυριακή , ετοίμασε αίτηση εγγραφής νέων μελών στην Ένωση:
Αγαπητοί συνάδελφοι επαγγελματίες η Ένωση μας στη προσπάθεια της να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο για να μπορεί να βοηθήσει ακόμη πιο ουσιαστικά τους επαγγελματίες του δήμου μας, σας καλεί  να γίνετε κι εσείς κομμάτι αυτού του συνόλου γιατί όλοι μαζί σίγουρα μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα.
Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση της Ένωσης ηλεκτρονικά και να τη στείλετε στο Email eeberafpik@gmail.com  ή στο FAX 22940 25354  συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες:
Τσίρος Γρηγόρης  κιν. 6944697955
Κοταρίδου Σοφία   κιν. 6932192898
Γκολεμάς Μιχάλης κιν. 6942405300
ΠΡΟΣ: Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Είμαι επαγγελματίας στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου. Η έδρα της επιχείρησης μου είναι στην περιοχή που καλύπτει η Ένωση σας και ασκώ επίσημα το επάγγελμα: ……….……………………………………………………….
Όνομα Κατ. …………………………………………….
Ζητάω να γίνει δεκτή η αίτηση μου και να γίνω μέλος της Ένωσης σας, το οποίο και δηλώνω ως Κύρια –Δεύτερη Οργάνωση (Διαγράφεται μια από τις δυο λέξεις)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ……………………………………….
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ………………………………………………………………………………………………..
ΥΠΟΓΡΑΦΗ………………………………………………
ΕΓΓΡΙΝΕΤΑΙ …………    /    ……………………
ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
1………………………………………………………………
2………………………………………………………………