spot_img
26.4 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

Πως θα απασχολούνται τα παιδιά της Ραφήνας και του Πικερμίου μέσω διαδικτύου:Μια νέα σελίδα από το ΝΠΔΔ ”Φίλιππος Καβουνίδης”

 

 

Με μεγάλη έκπληξη και χαρά καλωσορίζουμε μια νέα σελίδα στο facebook από το ΝΠΔΔ ”Φίλιππος Καβουνίδης” την οποία δημιούργησε η διευθύντρια Ευγενία Καπριγιάννη και ονομάζεται Παιδικοί σταθμοί & ΚΔΑΠ Δήμου Ραφήνας Πικερμίου,με την φροντίδα βέβαια του προέδρου Γεράσιμου Βουδούρη.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Γεράσιμος Βουδούρης

Στην σελίδα αυτή θα υπάρχουν ιδέες για δημιουργική απασχόληση των παιδιών,γυμναστική,μουσική και πολλά άλλα,προκειμένου να ξεχνιούνται λίγο τα παιδιά των παιδικών σταθμών-και όχι μόνο- και να περνούν ευχάριστα τις ατέλειωτες ώρες που είναι κλεισμένα μέσα στο σπίτι!

Μπορούμε επίσης να θαυμάσουμε κορυφαία μνημεία και έργα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθούμε τις αίθουσες των μουσείων.Οι υπηρεσίες και οι εποπτευόμενοι πολιτιστικοί οργανισμοί του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού προσφέρουν διαδικτυακές εφαρμογές περιήγησης και διαδραστικά ψηφιακά εκπαιδευτικά προγράμματα, προσκαλώντας μας να δούμε από κοντά τα μνημεία μας.

Μένουμε σπίτι για να περιηγηθούμε χώρους και τις πλούσιες συλλογές των μουσείων, να παίξουμε με τα παιδιά μας εκπαιδευτικά παιχνίδια, μαθαίνοντάς τους την πολιτιστική μας κληρονομιά με πρωτότυπο και ψυχαγωγικό τρόπο.

Ακολουθεί το καλωσόρισμα της Ευγενίας Καπριγιάννη στους γονείς και τα παιδιά:

Αγαπητοί μας γονείς
σας καλωσορίζουμε στη σελίδα των Παιδικών σταθμών Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.
Σ’ αυτές τις νέες συνθήκες που βιώνουμε αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τη δράση των σταθμών μας και διαδικτυακά, γιατί πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση και αγωγή των παιδιών μας δε σταματά στα στενά πλαίσια των σταθμών αλλά συνεχίζεται και έξω από αυτούς. Στη σελίδα μας θα βρείτε ιδέες και προτάσεις για δημιουργική απασχόληση των παιδιών, τώρα ειδικά που όλοι “Μένουμε σπίτι”, αλλά και χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες για τη σωματική αλλά και ψυχική υγεία μικρών και μεγάλων.
Κι επειδή όλοι εμείς που εργαζόμαστε στους Παιδικούς σταθμούς πιστεύουμε ότι το “εμείς” είναι πιο δυνατό από το “εγώ”, στη σελίδα θα συμμετέχουν όλοι οι συνάδελφοι των παιδικών σταθμών και του ΚΔΑΠ “Λιμανάκι”
Καλή αρχή και πολλή καλή υγεία σε όλους
Με πολλή αγάπη
Η Διευθύντρια του ΝΠΔΔ “Φίλιππος Καβουνίδης
Καπριγιάννη Ευγενία

Αυτή την εβδομάδα

Πυρκαγιές: Αποζημίωση έως 100% για επισκευή ή ανακατασκευή κατοικιών από τον Σεπτέμβριο

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να αρχίσει η υποβολή...

Voucher για βρεφονηπιακούς σταθμούς: Η προθεσμία, οι δικαιούχοι και τα λάθη που «κόβουν» την αίτηση

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για...

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Τι αλλάζει για 1,3 εκατ. επιχειρήσεις

Μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές των τελευταίων...

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου Αγαπητέ μου Κριέ, η...

Εύβοια: Σκύλος επιτέθηκε σε λουόμενους στο Λευκαντί – Τρεις τραυματίες

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Αυγούστου στην...

ΝΕΑ

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Τι αλλάζει για 1,3 εκατ. επιχειρήσεις

Μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές των τελευταίων...

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου Αγαπητέ μου Κριέ, η...

Εύβοια: Σκύλος επιτέθηκε σε λουόμενους στο Λευκαντί – Τρεις τραυματίες

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Αυγούστου στην...

ΜΙΔΑ: Τι πρέπει να ελέγξουν οι ιδιοκτήτες για να αποφύγουν λάθη και πρόστιμα

Νέα δεδομένα στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας φέρνει το...

RPN.GR