Πως θα απασχολούνται τα παιδιά της Ραφήνας και του Πικερμίου μέσω διαδικτύου:Μια νέα σελίδα από το ΝΠΔΔ ”Φίλιππος Καβουνίδης”

764

Με μεγάλη έκπληξη και χαρά καλωσορίζουμε μια νέα σελίδα στο facebook από το ΝΠΔΔ ”Φίλιππος Καβουνίδης” την οποία δημιούργησε η διευθύντρια Ευγενία Καπριγιάννη και ονομάζεται Παιδικοί σταθμοί & ΚΔΑΠ Δήμου Ραφήνας Πικερμίου,με την φροντίδα βέβαια του προέδρου Γεράσιμου Βουδούρη.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Γεράσιμος Βουδούρης

Στην σελίδα αυτή θα υπάρχουν ιδέες για δημιουργική απασχόληση των παιδιών,γυμναστική,μουσική και πολλά άλλα,προκειμένου να ξεχνιούνται λίγο τα παιδιά των παιδικών σταθμών-και όχι μόνο- και να περνούν ευχάριστα τις ατέλειωτες ώρες που είναι κλεισμένα μέσα στο σπίτι!

Μπορούμε επίσης να θαυμάσουμε κορυφαία μνημεία και έργα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθούμε τις αίθουσες των μουσείων.Οι υπηρεσίες και οι εποπτευόμενοι πολιτιστικοί οργανισμοί του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού προσφέρουν διαδικτυακές εφαρμογές περιήγησης και διαδραστικά ψηφιακά εκπαιδευτικά προγράμματα, προσκαλώντας μας να δούμε από κοντά τα μνημεία μας.

Μένουμε σπίτι για να περιηγηθούμε χώρους και τις πλούσιες συλλογές των μουσείων, να παίξουμε με τα παιδιά μας εκπαιδευτικά παιχνίδια, μαθαίνοντάς τους την πολιτιστική μας κληρονομιά με πρωτότυπο και ψυχαγωγικό τρόπο.

Ακολουθεί το καλωσόρισμα της Ευγενίας Καπριγιάννη στους γονείς και τα παιδιά:

Αγαπητοί μας γονείς
σας καλωσορίζουμε στη σελίδα των Παιδικών σταθμών Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.
Σ’ αυτές τις νέες συνθήκες που βιώνουμε αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τη δράση των σταθμών μας και διαδικτυακά, γιατί πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση και αγωγή των παιδιών μας δε σταματά στα στενά πλαίσια των σταθμών αλλά συνεχίζεται και έξω από αυτούς. Στη σελίδα μας θα βρείτε ιδέες και προτάσεις για δημιουργική απασχόληση των παιδιών, τώρα ειδικά που όλοι “Μένουμε σπίτι”, αλλά και χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες για τη σωματική αλλά και ψυχική υγεία μικρών και μεγάλων.
Κι επειδή όλοι εμείς που εργαζόμαστε στους Παιδικούς σταθμούς πιστεύουμε ότι το “εμείς” είναι πιο δυνατό από το “εγώ”, στη σελίδα θα συμμετέχουν όλοι οι συνάδελφοι των παιδικών σταθμών και του ΚΔΑΠ “Λιμανάκι”
Καλή αρχή και πολλή καλή υγεία σε όλους
Με πολλή αγάπη
Η Διευθύντρια του ΝΠΔΔ “Φίλιππος Καβουνίδης
Καπριγιάννη Ευγενία