Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου Παλλήνης Νίκος Κούτρας: Η αποχέτευση βαίνει προς αίσιο τέλος

2498

Με αφορμή την ομόφωνη έγκριση από το Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ, την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021, του πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού, για την ανακήρυξη της κοινοπραξίας ”Τεχνική Εταιρεία Χριστόφορος Δ.Κωνσταντινίδης-ΕΛΤΕΡΓΑ ΑΕ”, ως οριστικού αναδόχου του έργου της Αποχέτευσης, θέλω να συγχαρώ το Δήμαρχο Παλλήνης Θανάση Ζούτσο και το σύνολο των μελών του δημοτικού συμβουλίου(2011-2020) για την συμβολή τους στην επίλυση του προβλήματος της αποχέτευσης στον δήμο μας.

Ακόμη θα ήθελα να συγχαρώ τους ενεργούς πολίτες της περιοχής μας, που υπό δύσκολες συνθήκες, το έτος 2005 κατόρθωσαν να οργανώσουν δύο μεγάλες συγκεντρώσεις στο Γέρακα(27/06/2005) και στα Γλυκά Νερά(17/10/2005) που ήταν καθοριστικές στην κινητοποίηση της Αυτοδιοίκησης της περιοχής μας(Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Παιανία, Γλυκά Νερά) για την διεκδίκηση της επίλυσης του προβλήματος της αποχέτευσης.

Δυστυχώς οι γραφειοκρατικές διαδικασίες της Πολιτείας, απαίτησαν δύο δεκαετίες περίπου, για να δοθεί λύση σε ένα διαχρονικό αυτονόητο αίτημα των κατοίκων της περιοχής μας.

Αξίζει να δοθούν συγχαρητήρια στους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης(2005-2020) για την συμβολή τους στην επίλυση του προβλήματος της αποχέτευσης και να πούμε ότι το δρομολογήσαμε  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ– Αυτοδιοίκηση και κάτοικοι.

Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου Παλλήνης

Νίκος Κούτρας

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ