spot_img
24.5 C
Rafina
Τετάρτη, 13 Μαΐου, 2026
spot_img

Προφυλακίζεται η 32χρονη Αλγερινή για τη δολοφονία της 3χρονης κόρης της – rpn

 

 

 

Αρνείται τις κατηγορίες

Σοκ και θλίψη προκαλεί η υπόθεση του θανάτου της 3χρονης Τζένα, με τη μητέρα της, μια 32χρονη Αλγερινή, να κρίνεται προφυλακιστέα μετά από πεντάωρη απολογία ενώπιον των δικαστικών αρχών. Η γυναίκα αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, τις οποίες αρνείται, ισχυριζόμενη ότι το παιδί ήταν ήδη νεκρό από ατύχημα στο σπίτι, προτού το μεταφέρει στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η κατηγορούμενη περιέγραψε με λεπτομέρειες τις τελευταίες στιγμές του παιδιού στο διαμέρισμα όπου διέμεναν:
«Με τη Τζένα μπήκαμε στη ντουζιέρα για να κάνει μπάνιο. Μου ζήτησε νερό και όταν πήγα στην κουζίνα να της φέρω, άκουσα έναν γδούπο. Την είδα πεσμένη, με σπασμούς. Την πήρα αγκαλιά και μετά από λίγο επανήλθε. Όμως λίγο αργότερα, ξαναχτύπησε και δεν επανήλθε ποτέ…».

Η 32χρονη ισχυρίστηκε ότι πανικοβλήθηκε, πιστεύοντας πως το παιδί της ήταν νεκρό, και γι’ αυτό αποφάσισε να μεταβεί με το τραμ στο Φάληρο, όπου κατέληξε στη θάλασσα. «Ήταν λάθος μου και το έχω μετανιώσει, αλλά η Τζένα ήταν ήδη νεκρή», τόνισε.

Ωστόσο, οι αντιφάσεις στους ισχυρισμούς της προκαλούν ερωτήματα. Όταν αρχικά προσήχθη, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ένιωσε το παιδί ζεστό και κατάλαβε ότι η καρδιά του χτυπούσε. Αντίθετα, στην απολογία της δήλωσε πεπεισμένη για τον θάνατό του.

Η κατηγορούμενη περιέγραψε και τα γεγονότα μετά την άφιξή της στο Φάληρο:
«Έφθασα με τραμ, αγόρασα πράγματα από ένα περίπτερο, τα παιδιά έπαιξαν στην παιδική χαρά και μετά κατευθύνθηκα προς την παραλία. Μπήκα στη θάλασσα και άφησα την Τζένα. Δεν άντεξα να γυρίσω να την κοιτάξω», είπε, σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν και από κάμερες ασφαλείας.

Το δικαστικό συμβούλιο έκρινε την προφυλάκισή της αναγκαία, καθώς θεωρείται ύποπτη τέλεσης νέων αδικημάτων αλλά και λόγω της βαρύτητας της πράξης.

Η μητέρα θα παραμείνει προσωρινά κρατούμενη μέχρι τη δίκη της, ενώ οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν κάθε πτυχή της τραγικής αυτής υπόθεσης.

Αυτή την εβδομάδα

Παρακολουθήστε ζωντανά σήμερα Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου

Παρακολουθήστε ζωντανά σήμερα Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου...

Η Βασιλική Νταντά επιστρέφει στη Ραφήνα για το Πανηγύρι της Ανάληψης 2026

Η μεγάλη λαϊκή βραδιά της Ραφήνας επιστρέφει δυναμικά και...

Καλλιτεχνούπολη: Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη εκεί που ο δρόμος άνοιξε στα 2

Η Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου με τον Αντιπεριφερειάρχη...

ΝΕΑ

Παρακολουθήστε ζωντανά σήμερα Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου

Παρακολουθήστε ζωντανά σήμερα Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου...

Η Βασιλική Νταντά επιστρέφει στη Ραφήνα για το Πανηγύρι της Ανάληψης 2026

Η μεγάλη λαϊκή βραδιά της Ραφήνας επιστρέφει δυναμικά και...

Άρθρο Ψυχολογία: Δεν υπάρχουν τέλειοι γονείς… υπάρχουν γονείς που μένουν στη σχέση!

Η γονεϊκότητα είναι ίσως από τις λίγες ανθρώπινες εμπειρίες...

RPN.GR