Πρόσκληση : Σύλλογος Κρητών Ανθούσας Γέρακα Παλλήνης

315

Περάσαμε όμορφα στο χορό μας, αλλά έχουμε και αποκριάτικη γιορτή!

Για ακόμη μια χρονιά ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τον Ετήσιο Χορό του στο φιλόξενο και ζεστό χώρο του Κρητικού Κέντρου «ΟΜΑΛΟΣ», το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020.

Με αυθεντικές Κρητικές γεύσεις του Μπαντούρη, καλό κρασί και πολλή όρεξη ξεκίνησε το πρόγραμμα της βραδιάς.

Έγινε η βράβευση των παιδιών – μελών του Συλλόγου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ στη συνέχεια έλαβε μέρος η γνωριμία και η παρουσίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος μας, τίμησε τη μνήμη του Γιάννη Λεστάκη – Ιδρυτικού Μέλους και του Κωστή Κατσιδονιώτη τέως Αντιπροέδρου του Συλλόγου μας, δύο αποθανόντων προσώπων οι οποίοι είχαν καθοριστικό και ενεργό ρόλο εντός και εκτός Συλλόγου, στις οικογένειες των οποίων δόθηκαν τιμητικές πλακέτες και τους οποίους δε θα ξεχάσουμε ποτέ και πάντα θα τους ευχαριστούμε για τη προσφορά τους.

Στη συνέχεια οι μικροί μαθητευόμενοι μουσικοί του Συλλόγου μας, υπό τη διδασκαλία του Ηλία Δ. Ζούτσου, παρουσίασαν τη μέχρι τώρα μουσική τους πορεία, ενώ τα χορευτικά μας συγκροτήματα υπό την επιμέλεια του χοροδιδασκάλου μας Γιάννη Μεγαλακάκη, παρουσίασαν τοπικούς χορούς από διάφορα μέρη του νησιού μας. Έπειτα, για τη διασκέδαση των παρευρισκόμενων φρόντισαν οι Γιώργος και Νίκος Στρατάκης και το συγκρότημά τους, με το Διοικητικό Συμβούλιο και τους τέους Προέδρους να ανοίγουν το χορό και το γλέντι να κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν, ο Δήμαρχος Παλλήνης, κος Ζούτσος Αθ., ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κος Σμέρος Κ., οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Αβαρκιώτης Φ., Λιακόπουλος Δ., οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κύριοι Μπαξεβάνης Δ., Μερτζάνος Γ., και κυρίες Τζιτσικάκη Α., Διακάκη Μ., και Κουκουβάου Δ., ο Διοικητής του ΑΤ Παλλήνης, κος
Τσαγιάννης Β.. Ακόμα, ο Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Ανθούσας κος Μαρκουλής Γ., ο Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Γέρακα κος Αντωνόπουλος Λ., η Τοπική Σύμβουλος Ανθούσας κα Καλέ Σ., ο Τοπικός Σύμβουλος Γέρακα κος Κακλιδάκης Μ., και η Κοινοτική Σύμβουλος Γέρακα Βικτωρία Ασσαριωτάκη. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Ακουμιανοβρυσσανών «Ο Σιδέρωτας» κος Μαρινάκης Μ., ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μελαμπιανών Αθήνας κος Τσουρδαλάκης Μ., μέλη του Συμβουλίου του Συλλόγου Ανωγειανών Αθήνας «Το Ιδαίον Άντρον», η Πρόεδρος του Συλλόγου Αγιογαληνιωτών κα Φωτάκη Μ., η Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ηρακλείου «Πανασός», κα Τσιμπλοστεφανάκη Ν., η Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Κρητών Κάντζας-Γλυκών Νερών «Το Κρι Κρι», κα Κακουλάκη Μ., ο Προέδρος του Συλλόγου Κρητών ΠαπάγουΧολαργού «Ο Ψηλορείτης», κος Καπετανάκης Κ., ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Πολιτιστικής Ένωσης Μυλοποταμιτών, κος Κυρίμης Μ., και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βιαννιτών Αθήνας «Ο Διαβάτης», κος Στρατογιαννάκης Γ., και μέλη του Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέρακα «Η Πηγή». Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που μας στήριξαν με την παρουσία τους και το Κρητικό κέντρο «ΟΜΑΛΟΣ» για τη φιλοξενία, την άψογη εξυπηρέτηση και την συνεργασία.

Μετά Τιμής

Ο Πρόεδρος Η Γ.Γραμματέας

Σήφης Δραμηλάρης Ευτυχία Μελεσανάκη