Πυροβόλησαν τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο-Προσοχή σκληρές φωτο

582

Άγνωστοι έστησαν ενέδρα θανάτου και πυροβόλησαν τον γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη Στέφανο Χίο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το makeleio.gr, δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλες παραμόνευαν έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου στα Βριλήσσια και μόλις ο Στέφανος Χίος εμφανίστηκε, ο ένας από τους δύο τον πλησίασε ενώ το θύμα ήταν ακόμα μέσα στο αυτοκίνητό του και τον πυροβόλησε δύο φορές σχεδόν εξ επαφής από το παράθυρο του οδηγού.

Φέρει δύο διαμπερή τραύματα από σφαίρες πυροβόλου όπλου. Η μία τον πέτυχε στο λαιμό περνώντας ξυστά από την καρωτίδα, η δεύτερη πέρασε μέσα από το στήθος λίγα εκατοστά μακριά από την καρδιά και αυτό που έσωσε τον δημοσιογράφο είναι το γεγονός ότι το όπλο του δράστη μπλόκαρε πριν αδειάσει και τις υπόλοιπες σφαίρες πάνω του.

Σύμφωνα με τη σύζυγο του δημοσιογράφου, που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν μέσα στο σπίτι, πριν από τους πυροβολισμούς ακούστηκαν φωνές, σαν κάποιοι να καυγάδιζαν.

Η κατάσταση του δημοσιογράφου κρίνεται σοβαρή, αλλά η ζωή του δεν φαίνεται να κινδυνεύει.

Οι αρχές σαρώνουν τον τόπο για στοιχεία και πιθανό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που θα βοηθήσουν να ριχτεί φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΚΑΤ,όπου νοσηλεύεται, η κατάσταση του Στέφανου Χίου είναι ελεγχόμενη ενώ οι γιατροί μιλούν για θαύμα καθώς από καθαρή τύχη οι σφαίρες δεν έπληξαν ζωτικά όργανα.