“Μαϊμού” η ασθένεια του γιατρού στην Κέρκυρα λόγω εμβολίου – ΕΔΕ σε βάρος του γιατί εμβολίαζε εκτός σειράς

558

Όπως αποκαλύπτεται, ο γιατρός που δήθεν νόσησε, είναι αυτός που κατηγορείται ότι παραβίασε την σειρά προτεραιότητας για τους εμβολιασμούς στην Κέρκυρα, κάνοντας τα εμβόλια σε φίλους και γνωστούς του και ο Βασίλης Κικίλιας τον αντικατέστησε αμέσως. Μόλις έφαγε την καμπάνα και διατάχθηκε ΕΔΕ σε βάρος του άρχισε τα συμπτώματα…

Ο γιατρός που σύμφωνα με το corfutvnews.gr, είναι ο Σπύρος Σκιαδόπουλος, νοσηλεύεται πλέον στο γενικό νοσοκομείο του νησιού, με τους γιατρούς να αναζητούν εάν τα συμπτώματα του ασθενούς σχετίζονται με το εμβόλιο το οποίο έκανε χθες, Δευτέρα η με την ΕΔΕ που διατάχθηκε σε βάρος του.

Πάντως μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος δεν άφησε καμία αμφιβολία για την ασθένεια του γιατρού.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που του τέθηκε ο κ. Βασιλακόπουλος υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι πίσω από το συμβάν δεν κρύβεται κάποια παρενέργεια του εμβολίου, αλλά η επιλογή του συναδέλφου του να επιτρέψει τον εμβολιασμό πολιτών, οι οποίοι σ’ αυτή τη φάση της επιχείρησης “Ελευθερία” δεν αποτελούσαν προτεραιότητα.

“Δεν με ανησυχεί καθόλου όσον αφορά το εμβόλιο. Με ανησυχεί η συμπεριφορά ορισμένων συναδέλφων.Οι πληροφορίες μου λένε ότι ο γιατρός εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση. Ο συνάδελφος ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της Κέρκυρας, στο οποίο ο ίδιος διάλεξε να εμβολιάσει κάποιους εκτός σειράς, κάποιους γνωστούς του με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τη θέση του, ενώ διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ)”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ