spot_img
26.4 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

Ραφήνα: ”Οι δημοτικοί σύμβουλοι, οφείλουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Να βάλουν φρένο στον κατήφορο”

Έξω από τα δόντια τα λέει για ακόμη μια φορά ο π. αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης:
”ΑΡΝΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ Ν.ΒΟΥΤΖΑ? ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
Πολύ δύσκολα μπορεί να αντιληφθεί ένας καλοπροαίρετος πολίτης, τη λογική της άρνησης της προέδρου του ΔΣ του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου να φέρει προς συζήτηση στο σώμα το αίτημα (συνοδευόμενος από 123 υπογραφές) των συμπολιτών μας στο Ν.Βουτζά για την οδοσήμανση στη Ναρκίσσου, κρυπτόμενη ως συνήθως πίσω απο τις διατάξεις του νέου κανονισμού που μετατρέπουν το θεσμό σε απόλυτη μονοκρατορία, ουσιαστικά μηδενίζοντας τη δυνατότητα δημοτικών συμβούλων και πολιτών, να εισάγουν θέματα προς συζήτηση.
Είναι κυριολεκτικά ακατανόητη η ουσιαστική φίμωση συμπολιτών από την ολισθαίνουσα πρόεδρο, οι οποίοι στο κάτω κάτω ζητούν απλώς να ακουστούν στο σώμα και να διατυπώσουν τη θέση τους.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι, οφείλουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Να βάλουν φρένο στον κατήφορο.
Αν επιμείνει στην επόμενη συνεδρίαση (κρυπτόμενη πίσω από τον κανονισμό) στη φίμωση των ανθρώπων , να καταθέσουν άμεσα πρόταση με το 1/3 τουλάχιστον του σώματος να την υπογράφει για ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του σώματος ΑΜΕΣΑ με μοναδικό θέμα το αίτημα των κατοίκων του Ν. Βουτζά όπως περιγράφεται.
Γιατί εάν η μειοψηφική διοίκηση με τους σιωπηλούς συνήθως έμμισθους αντιδημάρχους της επιμείνει να κρύβεται και αυτή πίσω από την εδραζόμενη στον κανονισμό δυνατότητα της προέδρου να “φιμώνει” κατα το δοκούν, κάποιος πρέπει να της επιβάλλει το δημοκρατικό διάλογο.
Είναι θέμα Δημοκρατίας και στοιχειώδους σεβασμού στους πολίτες.”
ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ

Αυτή την εβδομάδα

ΜΙΔΑ: Τι πρέπει να ελέγξουν οι ιδιοκτήτες για να αποφύγουν λάθη και πρόστιμα

Νέα δεδομένα στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας φέρνει το...

Όταν η Νέα Μάκρη πήγαινε σινεμά: Η ιστορία του θρυλικού «Σινέ Μάκρη»

Τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, οι θερινοί...

ΝΕΑ

ΜΙΔΑ: Τι πρέπει να ελέγξουν οι ιδιοκτήτες για να αποφύγουν λάθη και πρόστιμα

Νέα δεδομένα στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας φέρνει το...

Ραφήνα: Εμπλοκή της άγκυρας του «Superferry» σε συρματόσκοινο – Απέπλευσε με 705 επιβάτες

Πρόβλημα με την άγκυρά του αντιμετώπισε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο...

Ραφήνα: Πως ανακοίνωσε το Λιμενικό τον θάνατο του υπάρχου του Superferry Αντώνη Βιδάλη

Η επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος: Τις πρωινές ώρες σήμερα,...

Φωτιά στη Βοιωτία: Εθελοντής έσωζε ξένα σπίτια, ενώ το δικό του γινόταν στάχτη

Μία ανθρώπινη ιστορία που συμπυκνώνει το μέγεθος της καταστροφής...

RPN.GR