spot_img
14.1 C
Rafina
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Ραφήνα: Έπαιρνε προκαταβολές για ενοικίαση σπιτιού και εξαφανιζόταν – rpn

 

 

 

Συνελήφθη την Παρασκευή το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής ένας 49χρονος Έλληνας ο οποίος φέρεται να διέπραξε δύο απάτες κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα με το πρόσχημα της ενοικίασης διαμερίσματος.

Ειδικότερα, ο 49χρονος φέρεται να προέβαινε σε σχετικές αναρτήσεις αγγελιών ενοικίασης διαμερίσματος στην περιοχή της Ραφήνας και αφού ερχόταν σε τηλεφωνική επικοινωνία με υποψήφιους ενοικιαστές-θύματά του, να τους αποσπούσε χρηματικά ποσά ως προκαταβολή μηνιαίου μισθώματος, με πρόφαση τη δέσμευση της συμφωνίας.

Στη συνέχεια σύμφωνα με την κατηγορία διέκοπτε την επικοινωνία με τα θύματα, παραλείποντας να τους αποδώσει ως όφειλε τα ανωτέρω χρηματικά ποσά.

Από την μέχρι σήμερα προανάκριση, εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις απάτης με εμπλεκόμενο το συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο στο παρελθόν έχει απασχολήσει στις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και διερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Αυτή την εβδομάδα

Συνελήφθη μπασκετμπολίστας της Α2: Μπήκε μεθυσμένος στις γραμμές του τρένου στην Ιερά Οδό και οδήγησε για 300 μέτρα – rpn

Χειροπέδες σε 28χρονο Αμερικανό μπασκετμπολίστα της Α2 κατηγορίας πέρασαν...

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

ΝΕΑ

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

Στο εξωτερικό η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία για την εξαφάνιση

Στο εξωτερικό είχε διαφύγει η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε...

RPN.GR