spot_img
32.7 C
Rafina
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
spot_img

Ραφήνα: Ευγενική παράκληση των κολυμβητών στο Μπλε Λιμανάκι προς τον Οργανισμό Λιμένος – rpn

Την πολύ ευγενική επιστολή που θα διαβάσετε παρακάτω, δημοσιεύει η κολυμβήτρια του Μπλε Άννα Πετρίδου και είμαστε σίγουροι ότι και με την δική μας βοήθεια για ενημέρωση, θα εισακουστεί το αίτημα των συμπολιτών μας που πάνε εκεί Χειμώνα- Καλοκαίρι:

”Προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας.

Αξιότιμε κ. Σύμβουλε

Επιτρέψτε μας να σας υποβαλουμε δύο αιτήματα που αφορούν το Μπλε Λιμανάκι Ραφήνας, με την παράκληση να ανταποκριθειτε και να τα επιλύσετε, καθ’ ότι αφορούν πολλούς συνανθρώπους μας που κολυμπούν εκεί.

α) Όπως βλέπετε στο βίντεο που τράβηξα σήμερα το πρωί, το τσιμέντο έχει διαβρωθεί από τα κύματα που ανεβαίνουν πάνω του σε τέτοιο βαθμό, που όποιος ξεχαστεί και περπατήσει για να μπει στη θάλασσα με γυμνά τα πόδια, θα νιώσει σαν να περπατά πάνω σε καρφιά! Ως εκ τούτου, κρίνεται απαραίτητη μια καλή στρωση τσιμέντου που θα λειανει την επιφάνεια και θα κλείσει τις εσοχές, τις τρύπες και τις υπάρχουσες λακκουβες που συχνά λιμναζουν τα νερά της θάλασσας επάνω τους, προκαλώντας ανασφάλεια και φόβο στους λουομενους, καθ ‘ ότι υπάρχουν και ηλικιωμένα άτομα με επί πλέον προβλήματα υγείας. Η θάλασσα ως γνωστόν είναι “θεραπευτηριον ψυχών και σωματων” και έχουν δικαίωμα όλοι, μικροί και μεγάλοι, υγιείς και ασθενείς, με μικρά, αλλά και με μεγάλα προβλήματα υγείας!

β) Το δεύτερο θέμα μας αφορά συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα και ιδιαίτερα στα γόνατα που είναι και η αιτία να υποφέρουν όταν κατεβαίνουν την σκάλα που είναι και η μόνη πρόσβαση για τη θαλασσα. Άρα αναγκαίο κακό γι’ αυτούς. Κάποιοι αναγκάστηκαν να ρισκάρουν χρησιμοποιώντας ένα μονοπάτι που αρχίζει από τη μέση της σκάλας περίπου, χαραγμένο από τα βήματα τους πάνω στο χώμα και στις πέτρες με άμεσο κίνδυνο να χάσουν την ισορροπία τους και να τσακιστουν. Κι όλο αυτό το ρίσκο για να αποφύγουν τα σκαλοπάτια που δεν είναι και λίγα. Σας το δείχνω το μονοπάτι στην φωτογραφία. Αίτημα λοιπόν δικό τους είναι, αυτό το υποτιθέμενο πια μονοπάτι να το κάνετε εσείς ασφαλέστερο προς αποφυγήν ατυχηματος. Η υπάρχουσα πρόταση τους είναι να καθαριστεί καλά από τις πέτρες και θάμνους και να τοποθετηθεί κάγκελο ώστε να στηρίζονται καθώς θα το περπατούν για να προσεγγίσουν την θάλασσα. Σας την διαβιβαζω και περιμένουμε την θετική αντίδραση σας στα αιτήματα μας καθώς και την εκτέλεση τους πριν συμβεί κάποιο ατύχημα!

Οι κολυμβητές του Μπλε, που

σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.”

 

 

 

Αυτή την εβδομάδα

Revoil Νικολάου – Πικέρμι: VIP περιποίηση και Premium αποτέλεσμα

Για VIP περιποίηση - απόλυτη καθαριότητα και Premium αποτέλεσμα...

Μεγαλειώδης συγκέντρωση του Βασίλη Οικονόμου στην Παλλήνη (φωτο- βίντεο RPN.GR)

Η εντυπωσιακή εκδήλωση με θέμα «Γυναίκες Μπροστά – Τι...

Ραφήνα: Στο Άσπρο Γίδι η γεύση γίνεται εμπειρία! Burger+κοτομπουκιές μόνο 10,50

Ανακάλυψε τις αγαπημένες γεύσεις που ξεχωρίζουν! Που αλλού. Στο...

30 χρόνια χωρίς τον Ανδρέα Παπανδρέου – Το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ για την πολιτική του παρακαταθήκη

Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο του Ανδρέα...

Πρόσκληση στην τελευταία καλοκαιρινή ομιλία του Μάκη Βορίδη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Όλοι μαζί στην τελευταία καλοκαιρινή ομιλία του Υπουργού μας...

ΝΕΑ

Revoil Νικολάου – Πικέρμι: VIP περιποίηση και Premium αποτέλεσμα

Για VIP περιποίηση - απόλυτη καθαριότητα και Premium αποτέλεσμα...

Ραφήνα: Στο Άσπρο Γίδι η γεύση γίνεται εμπειρία! Burger+κοτομπουκιές μόνο 10,50

Ανακάλυψε τις αγαπημένες γεύσεις που ξεχωρίζουν! Που αλλού. Στο...

Πρόσκληση στην τελευταία καλοκαιρινή ομιλία του Μάκη Βορίδη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Όλοι μαζί στην τελευταία καλοκαιρινή ομιλία του Υπουργού μας...

Παραλίες σε Ραφήνα, Νέα Μάκρη και Αρτέμιδα στη λίστα με τις 29 ακατάλληλες για κολύμπι στην Αττική

Ανησυχία προκαλούν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών μετρήσεων του Πανελλήνιου...

Δήμος Μαραθώνος: Νέοι βανδαλισμοί σε σχολικές κτιριακές εγκαταστάσεις

Για τέταρτη φορά, οι κτιριακές εγκαταστάσεις του Νηπιαγωγείου &...

RPN.GR