spot_img
30.3 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

Ραφήνα: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα “Υπηρεσίες Κέντρου Κοινότητας”

 

 

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των εκπροσώπων των  Εξωραϊστικών Συλλόγων, στη σημερινή ενημερωτική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου για τις Υπηρεσίες και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας Ραφήνας Πικερμίου στην αίθουσα ΚΑΠΗ Ραφήνας (Ελ. Βενιζέλου 21).

Στο κάλεσμα προσήλθαν οι Σύλλογοι Κρητών Ραφήνας, Αγία Τριάδα, Πευκώνας, Ωκεανίς Πικερμίου,    “Ο ΠΑΝ” Ντραφίου και Ν. Πόντου Ραφήνας “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ”.

Την εκδήλωση χαιρέτησε και συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Γεράσιμος Βουδούρης, ο οποίος μετέφερε και τον χαιρετισμό του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελου  Μπουρνού, καθώς και την παρότρυνση του για την σπουδαιότητα και αναγκαιότητα της απογραφής, η οποία θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του δήμου για την επόμενη δεκαετία.

Ο κ. Βουδούρης εφόσον καλωσόρισε τους εκπροσώπους των συλλόγων, προχώρησε στην ανάλυση όλου του φάσματος των υπηρεσιών του Κέντρου Κοινότητας, δίνοντας στη συνέχεια το λόγο και στα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας και κοινωνικές λειτουργοί τις κυρίες Εύη Αναγνωστοπούλου, Ελένη Αργύρη και Χριστίνα Νότη, όπου με τη σειρά τους ανέλυσαν κάθε μια και ένα κομμάτι των προσφερόμενων υπηρεσιών καθώς και τα οφέλη των δικαιούχων.

Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όλη την παρουσίαση και στο τέλος τους δόθηκε η ευκαιρία να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους τόσο στον Αντιδήμαρχο όσο και στα στελέχη του κέντρου, όπου υπήρξε διάλογος με πολλές ερωτήσεις διευκρινιστικές, εκφράζοντας μεγάλη ικανοποίηση για την προσπάθεια και τα μελλοντικά σχέδια ανάπτυξης του Κέντρου Κοινότητας.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε για τα προγράμματα του Κέντρου Δια βίου μάθησης, τα οποία είναι σε εξέλιξη, καθώς και για το μητρώο εθελοντών που πρόκειται να ξεκινήσει να δημιουργείται.

Ο κ. Βουδούρης ενημέρωσε επίσης πως στις αρμοδιότητες του ανήκει το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου, και μπορούν εφόσον το επιθυμούν να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας για τις δωρεές τους.

Ο Αντιδήμαρχος κλείνοντας, ευχαρίστησε τα μέλη των συλλόγων για την παρουσία τους και τόνισε πως ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου καθώς και οι κοινωνικές υπηρεσίες παραμένουν πάντα δίπλα τους.

Στην εκδήλωση τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

Αυτή την εβδομάδα

Οβελιστήριο των Φίλων: Η τραγανή απόλαυση που αξίζει να δοκιμάσετε στο Πικέρμι

Αν αναζητάτε ένα χορταστικό γεύμα με πλούσια γεύση, η...

Καταγγελία για κλοπές από αυτοκίνητα πυροσβεστών την ώρα της μεγάλης φωτιάς

Έντονες αντιδράσεις προκαλούν φωτογραφίες από τον χώρο στάθμευσης της...

Σύμη: Εντοπίστηκε και ο όγδοος Γερμανός τουρίστας – Ασφαλείς όλοι οι επιβαίνοντες

Αίσιο τέλος είχε η μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης...

Ναύπλιο: Νεκρός βρέθηκε ο 58χρονος ψυχολόγος που αγνοείτο – Δύο συλλήψεις

Τραγική κατάληξη είχαν οι πολυήμερες έρευνες για τον εντοπισμό...

ΝΕΑ

Καταγγελία για κλοπές από αυτοκίνητα πυροσβεστών την ώρα της μεγάλης φωτιάς

Έντονες αντιδράσεις προκαλούν φωτογραφίες από τον χώρο στάθμευσης της...

Σύμη: Εντοπίστηκε και ο όγδοος Γερμανός τουρίστας – Ασφαλείς όλοι οι επιβαίνοντες

Αίσιο τέλος είχε η μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης...

Ναύπλιο: Νεκρός βρέθηκε ο 58χρονος ψυχολόγος που αγνοείτο – Δύο συλλήψεις

Τραγική κατάληξη είχαν οι πολυήμερες έρευνες για τον εντοπισμό...

Καιρός: Νέα άνοδος της θερμοκρασίας από την Παρασκευή – Πού αναμένονται 40άρια

Σε τροχιά νέας ανόδου μπαίνει η θερμοκρασία αυτή την...

Σήμερα στη Νέα Μάκρη η κηδεία του Κώστα Σταμάτη

Η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Κώστα Σταμάτη θα τελεστεί...

RPN.GR