spot_img
15.7 C
Rafina
Τρίτη, 14 Απριλίου, 2026
spot_img

Ραφήνα: Με μεγάλη συμμετοχή η κοπή πίτας της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών – Εμπόρων

 

 

 

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και με σημαντική παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, του επιχειρηματικού κόσμου και συλλογικών φορέων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών & Εμπόρων Ραφήνας – Πικερμίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου κ. Δήμητρα Τσεβά, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μπουρνιάς και κ. Σκούφος, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αραπκιλής, Μπατάλης και Μοτσάκος. Παρευρέθηκε επίσης η Πρόεδρος της Κοινότητας Ραφήνας κα Διονυσία Παπασπύρου, ενώ τον κ. Οικονόμου Βασίλη εκπροσώπησε η κα Δήμητρα Μπουρνού Διαμαντάκη.

Ιδιαίτερη βαρύτητα είχε η παρουσία της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και τους κ. Νίκο Γκρέντζελο (Α’ Αντιπρόεδρο), Ηλία Μάνδρο (Β’ Αντιπρόεδρο), Κωνσταντίνο Ρεκλίτη (Μέλος Δ.Σ. & Πρόεδρο Επιτροπής ΟΤΑ), Δημήτρη Καρπούζο και Αντώνη Ράλλη.

Κατά την ομιλία του, ο Πρόεδρος του ΕΕΑ ανακοίνωσε την έναρξη επίσημης μελέτης έρευνας αγοράς στην περιοχή, κατόπιν αιτήματος της Ένωσης μας. Η μελέτη θα καταγράψει τις πραγματικές ανάγκες της τοπικής αγοράς, τα πλεονάζοντα και ελλείποντα επαγγέλματα, καθώς και την εικόνα που διαμορφώνουν κάτοικοι και επισκέπτες για την εμπορική δραστηριότητα, με στόχο τη στοχευμένη ενίσχυση και ανάπτυξή της. Παράλληλα, υπογράμμισε τη στενή συνεργασία του Επιμελητηρίου με την Ένωση και τη Δημοτική Αρχή.

Ξεχωριστή αναφορά έγινε στον εκλεγμένο μέλος του ΕΕΑ κ. Γιάννη Δαβερώνη, για τη διαρκή στήριξή του στα αιτήματα της Ένωσης προς το Επιμελητήριο και τη συμβολή του στην επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Το «παρών» έδωσαν επίσης εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος των Τριγλιανών κ. Γεώργιος Κικής, η κα Κωνσταντίνα Λουλάκη εκ μέρους του Συλλόγου Κρητών, η κα Βάσια Καλαφάτη από τον φορέα «Γνώση Εν Πράξει», η κα Έλσα Αποστράγγη από τις «Αέλιες Νηρηίδες» και η κα Μαρίλια Λιούτα από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού σχολείου Ραφήνας.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε στους χορηγούς μας που στήριξαν έμπρακτα την εκδήλωσή μας. Το φλουρί της πίτας συνόδευε μια ασημένια εικόνα του Χριστού, προσφορά της GOLD PAP, ενώ για τη λαχειοφόρο αγορά ο κ. Γιάννης Δαβερώνης προσέφερε διαμονή δύο ημερών στην Τήνο, ενώ η Togias Travel προσέφερε δύο ακτοπλοϊκά εισιτήρια, συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχία της βραδιάς.

Η μαζική συμμετοχή και το κλίμα ενότητας επιβεβαίωσαν τη δυναμική της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας και τη βούληση όλων των φορέων για συνεργασία και ουσιαστική ενίσχυση της αγοράς της Ραφήνας – Πικερμίου.

Αυτή την εβδομάδα

Ασημένιο μετάλλιο για την Αλεξάνδρα Εφραίμογλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο

Σπουδαία επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα σημειώθηκε στο Ευρωπαϊκό...

Ραφήνα: Live βραδιά στο Mamas με τον Χάρη Παπασιδέρη, το Σάββατο 18 Απριλίου

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά υπόσχεται το Mamas souvlaki doner...

Νέος Βουτζάς: 31 Αγριογούρουνα έκαναν βόλτα…οικογενειακώς την Κυριακή του Πάσχα

Αναστάτωση προκάλεσε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στον...

Μυτιλήνη: Δίκυκλο προσέκρουσε σε απορριμματοφόρο – Νεκρός ο οδηγός

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του...

Επιστροφή εκδρομέων: Ουρές χιλιομέτρων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου

Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία καταγράφονται από το απόγευμα της...

ΝΕΑ

Ασημένιο μετάλλιο για την Αλεξάνδρα Εφραίμογλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο

Σπουδαία επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα σημειώθηκε στο Ευρωπαϊκό...

Ραφήνα: Live βραδιά στο Mamas με τον Χάρη Παπασιδέρη, το Σάββατο 18 Απριλίου

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά υπόσχεται το Mamas souvlaki doner...

Μυτιλήνη: Δίκυκλο προσέκρουσε σε απορριμματοφόρο – Νεκρός ο οδηγός

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του...

Επιστροφή εκδρομέων: Ουρές χιλιομέτρων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου

Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία καταγράφονται από το απόγευμα της...

Γαλλία: πατέρας κρατούσε φυλακισμένο σε φορτηγάκι το 9χρονο παιδί του για έναν χρόνο

Ο πατέρας ενός 9χρονου παιδιού που το κρατούσε φυλακισμένο...

Το χαμόγελο δεν είναι λεπτομέρεια: Είναι στάση ζωής

Ας μιλήσουμε λίγο για το χαμόγελο. Όχι σαν κάτι επιφανειακό....

RPN.GR