spot_img
25.3 C
Rafina
Πέμπτη, 25 Ιουνίου, 2026
spot_img

Ραφήνα: Νέα στοιχεία από τη σύζυγο του 41χρονου – Το κίνητρο πίσω από ένα ακίνητο βραχυχρόνιας μίσθωσης – rpn

 

 

 

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 41χρονου Αλβανού άνδρα στη Ραφήνα, με την υπόθεση να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και να ρίχνει φως σε μια διαμάχη με φόντο την ιδιοκτησία ενός ακινήτου. Σύμφωνα με τη σύζυγο του θύματος, το κίνητρο της δολοφονίας σχετίζεται με ένα σπίτι που είχε διαμορφωθεί για βραχυχρόνια μίσθωση.

«Φύγε από το σπίτι – Στο τέλος θα το πάρω εγώ»

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, η σύζυγος του θύματος αποκάλυψε πως ο 46χρονος φερόμενος ως δράστης, επίσης Αλβανικής καταγωγής, πίεζε επίμονα τον σύζυγό της να εγκαταλείψει το ακίνητο:
«Του έλεγε συνέχεια: “Φύγε από το σπίτι, τσάμπα το φτιάχνεις, γιατί στο τέλος εγώ θα το πάρω. Έχω πληρωθεί για να πάρω αυτό το σπίτι, απ’ όποιον κι αν είναι”».

Η σχέση των δύο ανδρών φαίνεται να είχε επιδεινωθεί εξαιτίας οικονομικών διαφορών και διαφωνιών για την ιδιοκτησία ή τη χρήση του συγκεκριμένου ακινήτου.

Η Σύλληψη του Υπόπτου στα Γλυκά Νερά

Η αστυνομία εντόπισε τον 46χρονο ύποπτο σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στην οδό Αλκυονίδος, στα Γλυκά Νερά. Είχε ζητήσει να το νοικιάσει μέσω τρίτου για μία μόνο νύχτα – τη νύχτα της δολοφονίας.
Η ιδιοκτήτρια του καταλύματος ανησύχησε όταν ο ενοικιαστής εξαφανίστηκε:
«Νομίζαμε ότι είχε πάθει κάτι κακό. Συμβουλεύτηκα έναν φίλο μου αστυνομικό και μου είπε να καλέσω το 100. Ήρθαν, έφεραν κλειδαρά, άνοιξαν την πόρτα και τότε τον βρήκαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν».

Μαρτυρία από το Μοιραίο Βράδυ

Νέες πληροφορίες προκύπτουν και από έναν από τους δύο επιβάτες που βρίσκονταν στο όχημα του δράστη εκείνο το βράδυ. Η συνάντηση είχε γίνει στην παραλία της Λούτσας, ενώ η δολοφονία φέρεται να έγινε σε διασταύρωση της Ραφήνας.

«Σταματήσαμε για λίγα λεπτά. Εγώ κατέβηκα για λίγο και ξαφνικά άκουσα δύο πυροβολισμούς. Πανικοβλήθηκα και έφυγα τρέχοντας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας.

Τελευταίο Τηλεφώνημα: «Με πυροβόλησε στο κεφάλι»

Τραγική διάσταση στην υπόθεση δίνει η πληροφορία ότι ο 41χρονος κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τη σύζυγό του λίγο πριν ξεψυχήσει. Σύμφωνα με την ίδια:

«Βοήθεια. Με έχει πυροβολήσει ο Κ. στο κεφάλι. Βρες με πού είμαι», φέρεται να της είπε σε κατάσταση σοκ.

Το σώμα του 41χρονου εντοπίστηκε λίγο αργότερα μέσα σε αμπελώνα, με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο δεξί μάγουλο.

Οι αρχές έχουν ήδη προχωρήσει σε δύο προσαγωγές, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα εμπλεκόμενα άτομα ή κίνητρα πέραν της διαμάχης για το ακίνητο. Ο φερόμενος ως δράστης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών για να απολογηθεί.

 

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Φιλανθρωπικό αντάμωμα αγάπης σήμερα 25/6 από την φιλόπτωχο της Παντοβασίλισσας

Με μήνυμα αλληλεγγύης και στήριξης προς τον συνάνθρωπο, ο...

Λιμάνι Ραφήνας: Ανατροπές στις ακτοπλοϊκές ισορροπίες του φετινού καλοκαιριού

Το φετινό καλοκαίρι εξελίσσεται με εντελώς διαφορετικούς όρους για...

ΒΡΑΥΡΩΝΙΑ 2026: Λαμπαδηδρομία & 12ο Χορευτικό Αντάμωμα

ΒΡΑΥΡΩΝΙΑ 2026Λαμπαδηδρομία & 12ο Χορευτικό ΑντάμωμαΜια βραδιά αφιερωμένη στην...

Συναγερμός στο «Αττικόν»: 90χρονος επιχείρησε να μπει στο δωμάτιο της Μάρως Κοντού με μαχαίρι

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο «Αττικόν»,...

ΝΕΑ

Λιμάνι Ραφήνας: Ανατροπές στις ακτοπλοϊκές ισορροπίες του φετινού καλοκαιριού

Το φετινό καλοκαίρι εξελίσσεται με εντελώς διαφορετικούς όρους για...

ΒΡΑΥΡΩΝΙΑ 2026: Λαμπαδηδρομία & 12ο Χορευτικό Αντάμωμα

ΒΡΑΥΡΩΝΙΑ 2026Λαμπαδηδρομία & 12ο Χορευτικό ΑντάμωμαΜια βραδιά αφιερωμένη στην...

Συναγερμός στο «Αττικόν»: 90χρονος επιχείρησε να μπει στο δωμάτιο της Μάρως Κοντού με μαχαίρι

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο «Αττικόν»,...

Ραφήνα: Προειδοποίηση μετά από ύποπτη εμφάνιση ατόμου που δήλωνε υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Βελανιδιάς — Έχει ενημερωθεί...

RPN.GR