spot_img
9.5 C
Rafina
Σάββατο, 14 Μαρτίου, 2026
spot_img

Ραφήνα: Ποιό σχολείο τελικά είναι ο νικητής της ανακύκλωσης; Μόνο το 1ο Γυμνάσιο;

 

 

 

Μια μικρή παρεξήγηση εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες στη Ραφήνα σχετικά με τον διαγωνισμό ανακύκλωσης TEXAN και τον νικητή. Εμείς δημοσιεύσαμε σχετικό άρθρο για το 1ο Γυμνάσιο Ραφήνας, λαμβάνοντας τις πληροφορίες από την επίσημη σελίδα του σχολείου (ακολουθεί η δημοσίευσή τους) αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, και οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια. Μάλιστα σχετική διόρθωση έκανε και ο δήμος Ραφήνας Πικερμίου σε σχετική του ανακοίνωση συγχαίροντας τους μαθητές των σχολείων και όχι μόνον του 1ου Γυμνασίου (ακολουθεί παρακάτω)

Η αλήθεια είναι η εξής: Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας και συγκεκριμένα το περσινό τμήμα ΣΤ2, το οποίο αναδείχθηκε νικητής στον Διαγωνισμό Ανακύκλωσης της ΤΕΧΑΝ, συγκεντρώνοντας τον εντυπωσιακό αριθμό των 199.701 κουπονιών.

Η συμμετοχή των παιδιών απέδειξε έμπρακτα πως η ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον και η ανακύκλωση μπορούν να γίνουν καθημερινή στάση ζωής, όταν υπάρχει ομαδικότητα και διάθεση προσφοράς.

Καθώς ο διαγωνισμός πήρε παράταση, οι μαθητές του ΣΤ2 μοιράστηκαν στα Γυμνάσια της  Ραφήνας, Πικερμίου, Νέου Βουτζά και το Μουσικό Παλλήνης – συνεχίζοντας τη μαθητική τους πορεία με την εμπειρία και την περηφάνια της διάκρισης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ
Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου συγχαίρει όλα τα παιδιά των σχολείων μας για τη συμμετοχή στον εκπαιδευτικό διαγωνισμό Ανακύκλωσης
Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στον πρόσφατο εκπαιδευτικό διαγωνισμό Ανακύκλωσης. Οι διακρίσεις αποτελούν αναγνώριση της προσπάθειας μαθητών και εκπαιδευτικών να καλλιεργήσουν την περιβαλλοντική συνείδηση, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η νέα γενιά μπορεί να είναι η κινητήρια δύναμη για έναν πιο πράσινο και βιώσιμο Δήμο.
Η Δημοτική Αρχή Ραφήνας – Πικερμίου συγχαίρει θερμά τη Διεύθυνση, το εκπαιδευτικό προσωπικό, τους μαθητές και τους γονείς τους, που με την καθημερινή τους συμβολή ανέδειξαν το σχολείο σε παράδειγμα υπευθυνότητας και συλλογικής προσπάθειας.

 

Η συλλογική προσπάθεια και η πρωτιά τους στον διαγωνισμό δεν αποτελεί μόνο μια σημαντική διάκριση για το σχολείο, αλλά και ένα ηχηρό μήνυμα για την αξία της περιβαλλοντικής συνείδησης.

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την προσπάθειά τους, αναδεικνύοντας τη νέα γενιά ως τον καλύτερο πρεσβευτή της ανακύκλωσης και της βιώσιμης ανάπτυξης.

 

Αυτή την εβδομάδα

Παντοβασίλισσα Ραφήνας: Λαχειοφόρος Αγορά από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου

Λαχειοφόρος Αγορά από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα της Παντοβασίλισσας Ραφήνας...

Συνελήφθη αστυνομικός για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας

Στη σύλληψη αστυνομικού που υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης...

Η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας – Πικερμίου συνεδριάζει την Τρίτη 17 Μαρτίου

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας –...

Μαραθώνας: Τελετή ανάδειξης πρεσβευτών Μαραθωνίου ιδεώδους

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑΣ...

ΝΕΑ

Συνελήφθη αστυνομικός για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας

Στη σύλληψη αστυνομικού που υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης...

Η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας – Πικερμίου συνεδριάζει την Τρίτη 17 Μαρτίου

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας –...

Μαραθώνας: Τελετή ανάδειξης πρεσβευτών Μαραθωνίου ιδεώδους

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑΣ...

Οι ΗΠΑ επικηρύσσουν τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για 10 εκατ. δολάρια

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή εισέρχεται στην 14η ημέρα...

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Κοτομπέικον που δεν ξεχνιέται!

Τρυφερό κοτόπουλο τυλιγμένο με τραγανό μπέικον και ψημένο όπως...

RPN.GR