spot_img
24.4 C
Rafina
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου, 2026
spot_img

Ραφήνα: Προσωρινή διακοπή πρόσβασης στην οδό Κωστή Παλαμά λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ

 

 

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου ενημερώνει τους πολίτες ότι στην αρχή της οδού Κωστή Παλαμά (από τη συμβολή με την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης), εκτελούνται εργασίες από συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, με αποτέλεσμα τη διακοπή της πρόσβασης προς την οδό Κωστή Παλαμά.

Ως εκ τούτου, τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης δεν μπορούν προσωρινά να εισέλθουν στην οδό Κωστή Παλαμά, γεγονός που επηρεάζει κυρίως τη διέλευση γονέων και κηδεμόνων μαθητών του 1ου και 4ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την αρμόδια εταιρεία, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο. Για οποιαδήποτε μεταβολή στο χρονοδιάγραμμα, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Ο Δήμος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον αρμόδιο φορέα, προκειμένου οι εργασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό και να αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών

Αυτή την εβδομάδα

Θλίψη στο Αγρίνιο: Πέθανε ξαφνικά στα 32 του ο Μανούσος Φαρμάκης, αδελφός της Όλγας και της Γωγώς

Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στο Αγρίνιο ο αιφνίδιος θάνατος...

Παραλία Μαραθώνα: Αποδυτήρια με… σεντόνι – Η ανάπτυξη έκανε βουτιά και δεν ξαναβγήκε

Πολλές δεκαετίες πίσω μάς γύρισαν οι εικόνες που δημοσίευσε...

Υπόθεση Μαζωνάκη: Έψαχναν στην ΑΙ πώς θα τον επαναφέρουν, έσβησαν τα ραντεβού του, τον έβγαλαν φωτογραφία

Στα ψηφιακά ίχνη που εντοπίστηκαν σε κινητά τηλέφωνα και...

ΝΕΑ

Τροχαίο στη λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος της Αρίωνος – Αυξημένη κίνηση προς Ραφήνα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Μαραθώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας...

RPN.GR