spot_img
28.4 C
Rafina
Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2026
spot_img

Ραφήνα: Σοκαρισμένη η σύζυγος του αστυνομικού περιγράφει τι ειπώθηκε στην μοιραία βιντεοκλήση – rpn

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η σύζυγος του 35χρονου Τάσου, του αστυνομικού που έδωσε εχθές τέλος στη ζωή του, με το υπηρεσιακό του περίστροφο.

Ο αστυνομικός κάλεσε με βίντεοκλήση τη σύζυγό του και στη διάρκειά της έβγαλε το  όπλο του και αυτοκτόνησε. H σύζυγός του περιγράφει τι συνέβη, αδυνατώντας να πιστέψει τι έζησε, και πως από την μια στιγμή στην άλλη έχασε τον σύζυγο και πατέρα των τριών παιδιών της. Όπως αποκαλύπτει, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο τους και προσπαθούσαν να βρουν λύση.

«Χθες έγινε ότι γινόταν και τις περισσότερες φορές. Μαλώσαμε τηλεφωνικά, είχαμε καθημερινές διαφωνίες. Εκείνη την ώρα δεν ήταν στη δουλειά ο άντρας μου, με πήρε τηλέφωνο και ήθελε να βγάλει από μέσα του αυτά που ένιωθε, και του ζήτησα να μιλήσουμε μετά το μεσημέρι όταν θα σχολούσα και εγώ από τη δική μου εργασία αλλά αυτός επέμενε να τα λύσουμε όλα εκείνη την ώρα», λέει στο newsit.gr η σύζυγος του αστυνομικού και επισημαίνει:

«Εγώ του είπα ότι πρέπει να ηρεμήσουμε να βρούμε μια λύση και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε να είμαστε μαζί. Δεν μου είχε πει ποτέ ότι σκεφτόταν να κάνει κακό στον εαυτό του».

«Ήταν κλειστός άνθρωπος αλλά ταυτόχρονα και πολύ αγαπητός σε όλους. Είχε πολλούς φίλους αλλά όταν φτάνει κάποιος σε σημείο να κάνει κάτι τέτοιο προφανώς δεν ήταν καλά. Μπορεί να είχε κατάθλιψη αλλά δεν ήταν κάτι που γνωρίζαμε, κάτι διαγνωσμένο», τονίζει.

«Όσο ήρεμα και να του μιλούσα εγώ αυτός δεν μπορούσε να διαχειριστεί αυτά που λέγαμε. Εγώ δεν του ζήτησα να χωρίσουμε, εκείνος μου είπε ότι δεν θέλει να χωρίσουμε και εκείνη την ώρα του απάντησα ότι αν δεν βρούμε λύση να προχωρήσουμε ήρεμα χωρίς καβγάδες ίσως να είναι καλύτερα να σκεφτούμε τον χωρισμό και να βρούμε μια κοινή πορεία ώστε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μαζί», υπογραμμίζει.

«Εκείνη τη στιγμή μου απάντησε ότι την οικογένεια την έκανε για να είμαστε όλοι μαζί και δεν την έκανε για να χωρίσουμε και να βλέπει τα παιδιά μόνο τα Σαββατοκύριακα. Δεν είπαμε κάτι άλλο, του είπα μόνο ότι θα σχολάσω το απόγευμα και θα δούμε τι θα κάνουμε θα μιλήσουμε με ηρεμια, δεν με προειδοποίησε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό. Στη συνέχεια μου απάντησε ότι θα δω εγώ τι θα κάνω και έγινε αυτό που έγινε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Η οικογένεια του είναι σοκαρισμένοι οι άνθρωποι έρχονται από εδώ. Η μέρα θα είναι πολύ μεγάλη και δύσκολη για εμάς σήμερα», καταλήγει η σύζυγος.

Συγκλονισμένη η Ραφήνα από την αυτοκτονία του Τάσου – ήταν ”άγιο” παιδί λένε οι συνάδελφοί του αστυνομικοί – rpn

 

 

 

Αυτή την εβδομάδα

Φώκια εμφανίστηκε στην παραλία του Βαρνάβα (βίντεο)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους λουόμενους στην παραλία του...

Απαγόρευση κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές του Δήμου Παλλήνης

Απαγόρευση κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές του Δήμου...

Αρτέμιδα: Τροχαίο έξω από τον Σκλαβενίτη – Αυξημένη κίνηση στο σημείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο έξω από το...

ΝΕΑ

Φώκια εμφανίστηκε στην παραλία του Βαρνάβα (βίντεο)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους λουόμενους στην παραλία του...

Απαγόρευση κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές του Δήμου Παλλήνης

Απαγόρευση κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές του Δήμου...

Εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της 23ης Ιουλίου 2018 σε Κόκκινο Λιμανάκι, Νέο Βουτζά και Μάτι

Σύλλογος Συγγενών Θανόντων & Εγκαυματιών της 23/07/2018 Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται...

Πικέρμι Service House: Συντήρηση κλιματιστικών σε οικονομικές τιμές!

Ο καθαρισμός των Air condition είναι πολύ σημαντικός παράγοντας...

RPN.GR