spot_img
26.4 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

Ραφήνα: Θα σταματήσουν τα έργα για την αποχέτευση τις ημέρες του Πάσχα- δείτε το χρονοδιάγραμμα

 

 

Αποχετευτικό: Χρονοδιάγραμμα έργου στην Εθνικής Αντιστάσεως – Πλήρης διακοπή εργασιών τις εορταστικές μέρες του Πάσχα

 

Με την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης να βρίσκεται στην κρισιμότερη φάση του αφού ολοκληρώνεται σταδιακά σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Ραφήνας -Εθνικής Αντιστάσεως, κάθετες οδούς- με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Δήμου ΡΠ και σε συνεργασία με την εργολήπτρια εταιρεία, ανακοινώνεται ότι, με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και την ομαλή εξυπηρέτηση των πολιτών, οι εργασίες θα σταματήσουν τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα.     

Ειδικότερα από τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου έως το Μ. Σάββατο 15 Απριλίου θα υπάρξει πλήρης διακοπή εργασιών για τη διευκόλυνση των εορταστικών αγορών και την απρόσκοπτη προσέλευση των πιστών στις ακολουθίες στο πνεύμα της Μεγάλης Εβδομάδας.

Παράλληλα με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των δημοτών, των επαγγελματιών και των εμπόρων μετά και τη σύμφωνη γνώμη της κατασκευάστριας εταιρείας, αποφασίστηκε το εξής χρονοδιάγραμμα και πλάνο εργασιών για την Εθνικής Αντιστάσεως με την επιφύλαξη των απρόβλεπτων παραγόντων όπως οι καιρικές συνθήκες:

Οι εργασίες, για τα επτά (7) οικοδομικά τετράγωνα που διασχίζει η Εθνικής Αντιστάσεως υπολογίζεται ότι θα διαρκέσουν επτά (7) εβδομάδες, έως τις 7/5/2023 και θα πραγματοποιούνται με στόχο ολοκλήρωσης τις δύο εβδομάδες ανά οικοδομικό τετράγωνο μαζί με τις συνδέσεις και τις ενώσεις.

Μετά την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου και την αποκατάσταση του οδοστρώματος οι δρόμοι θα δίδονται τμηματικά στην κυκλοφορία σύμφωνα με την εγκεκριμένη κυκλοφοριακή μελέτη.

Το αποχετευτικό δίκτυο που ολοκληρώνεται με βάση τα χρονοδιαγράμματα  θα αλλάξει τις υποδομές του Δήμου μας στα πρότυπα μιας ευρωπαϊκής και σύγχρονης πολιτείας. Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου από την πλευρά του καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η όχληση να επηρεάσει το δυνατόν λιγότερο την καθημερινότητα μας και τη λειτουργία της αγοράς.

Αλλάζουμε την πόλη μας. Σας θέλουμε αρωγούς και συνοδοιπόρους.

Αυτή την εβδομάδα

ΜΙΔΑ: Τι πρέπει να ελέγξουν οι ιδιοκτήτες για να αποφύγουν λάθη και πρόστιμα

Νέα δεδομένα στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας φέρνει το...

Όταν η Νέα Μάκρη πήγαινε σινεμά: Η ιστορία του θρυλικού «Σινέ Μάκρη»

Τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, οι θερινοί...

ΝΕΑ

ΜΙΔΑ: Τι πρέπει να ελέγξουν οι ιδιοκτήτες για να αποφύγουν λάθη και πρόστιμα

Νέα δεδομένα στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας φέρνει το...

Ραφήνα: Εμπλοκή της άγκυρας του «Superferry» σε συρματόσκοινο – Απέπλευσε με 705 επιβάτες

Πρόβλημα με την άγκυρά του αντιμετώπισε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο...

Ραφήνα: Πως ανακοίνωσε το Λιμενικό τον θάνατο του υπάρχου του Superferry Αντώνη Βιδάλη

Η επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος: Τις πρωινές ώρες σήμερα,...

Φωτιά στη Βοιωτία: Εθελοντής έσωζε ξένα σπίτια, ενώ το δικό του γινόταν στάχτη

Μία ανθρώπινη ιστορία που συμπυκνώνει το μέγεθος της καταστροφής...

RPN.GR