Ραφήνα:Γέμισε η αίθουσα Φίλιππος Καβουνίδης απόψε νοερούς ταξιδιώτες!

406

Το ΝΠΔΔ» ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ» και η Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας ξεκίνησαν απόψε σε μια κατάμεστη αίθουσα έναν κύκλο ταξιδιωτικών συναντήσεων με τη Χριστίνα Παναγιώτου στην αίθουσα «Φίλιππος Καβουνίδης»(ΚΑΠΗ).

Η προσέλευση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που συνεχώς έβγαζαν καινούργια καθίσματα για να χωρέσουν όλοι.Παρόντες εκτός από τον πρόεδρο του Φίλιππος Καβουνίδης Γερ.Βουδούρη ήταν επίσης και ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγ.Μπουρνούς και ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Καλφαντής.

Η πρώτη παρουσίαση άφορούσε ταξιδια της Μακρινής Ανατολής. «Βιετνάμ, Λάος, Ταϋλάνδη. Οδοιπορικό με λόγο και εικόνα.» και όλοι κρεμόντουσαν από τα χείλη της Χριστίνας που είχε τόσες ωραίες ιστορίες να διηγηθεί και τόσα ωραία,εξωτικά μέρη να δείξει!Μέσα από τις τόσο ζωντανές περιγραφές της σε έπαιρνε μαζί της και νόμιζες ότι και εσύ ζεις και βλέπεις όλες αυτές τις ωραίες εικόνες!

Περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη ταξιδιωτική συνάντηση που από όσο μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Φίλιππος Καβουνίδης θα γίνεται μια φορά τον μήνα.Μπράβο στον Γεράσιμο Βουδούρη που ζωντάνεψε ακόμη περισσότερο την αίθουσα των ΚΑΠΗ Ραφήνας με τόσο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις!