spot_img
17.2 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Ράκος και υποβασταζόμενη η σύζυγος του Γίώργου Τράγκα στο τελευταίο αντίο [εικόνες]

 

 

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτισαν το μεσημέρι της Πέμπτης τον δημοσιογράφο και επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι (ΚΕΛΑΝ), Γιώργο Τράγκα.

Την 1η Δεκεμβρίου, είχε γνωστοποιήσει με ανάρτησή του διαδίκτυο ότι νοσεί από κορωνοϊό και, λίγες ημέρες αργότερα, στις 4 Δεκεμβρίου, εισήχθη στο νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου και διασωληνώθηκε στις 10 Δεκεμβρίου. H εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς και ακολούθησε η ταφή του στο Δημοτικό κοιμητήριο Κηφισιάς.

Ο Γιώργος Τράγκας νοσηλευόταν ανεμβολίαστος με κορωνοϊό και πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης σε ηλικία 72 ετών σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Αρκετοί ήταν οι συνάδελφοί του που βρέθηκαν στην εκκλησία για το τελευταίο αντίο. Ο Κώστας Χαρδαβέλας δήλωσε:

“Με τον Γιώργο Τράγκα ξεκινήσαμε μαζί τη δημοσιογραφία, πριν από περίπου 50 χρόνια. Είμαστε φίλοι και ανταγωνιστές, εκείνος στη Βραδυνή, εγώ στην Απογευματινή. Δεν ξέρει, ίσως, κανείς, ότι πίσω από το σκληρό πρόσωπο του Τράγκα, το μερικές φορές προκλητικό και καταγγελτικό, ότι κρυβόταν μια πολύ τρυφερή ψυχή. Θα έλεγα ψυχή παιδιού.

Τον έχω δει να κλαίει σε ρεπορτάζ που είχαμε πάει μαζί, τον έχω δει να παρατάει ρεπορτάζ για να πάει ανθρώπους στο νοσοκομείο. Διαφωνούσαμε σε πολλά πράγματα και πολιτικά και ιδεολογικά. Αλλά υπήρχε μια αγάπη μεταξύ μας, γιατί εκείνη η γενιά των δημοσιογράφων, από την οποία οι περισσότεροι μεγαλώσαμε και μένουμε όλο και λιγότεροι, είχαμε αυτή τη μοναδικότητα.

Έφυγε νωρίς και άδικα, για μένα, ο Γιώργος. Καλό παράδεισο”

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR