spot_img
12.3 C
Rafina
Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Σάμος: Σοκάρει η κατάθεση μαθητή για τον γυμνασιάρχη που συνελήφθη – rpn

 

 

 

-«Ζητούσε πράγματα, έλεγε ότι πρέπει να έχω ανοιχτό μυαλό»

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι καταθέσεις μαθητών κατά του γυμνασιάρχη στη Σάμο, που κατηγορείται για βιασμό και ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων.

Στο κεντρικό δελτίο του Star δημοσιοποιήθηκε μέρος της κατάθεσης αγοριού για όσα βίωσε σε ηλικία 14 ετών. «Μου ζήτησε να βγούμε μόνοι μας και από την πρώτη κιόλας συνάντηση. Άρχισε να μιλά για θέματα με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τη δεύτερη φορά που συναντηθήκαμε μου ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα λέγοντάς μου πρέπει να έχεις ανοιχτό μυαλό», ανέφερε ανήλικο θύμα του κατηγορούμενου.

Την ώρα που υπάρχουν πολλές καταθέσεις παιδιών κατά του καθηγητή, μεταξύ αυτών και ανηλίκου που βιάστηκε σε ηλικία 15 ετών, οι Αρχές πιστεύουν ότι τα θύματα του γυμνασιάρχη είναι περισσότερα, τα οποία δεν έχουν αποκαλύψει όσα φρικιαστικά έζησαν.

Πώς προσέγγιζε τους μαθητές -Τα χυδαία μηνύματα που αποκαλύφθηκαν
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο γυμνασιάρχης προσέγγιζε τα παιδιά με «δόλωμα» δώρα, ταξίδια με το σκάφος του, ενώ έταζε και σβήσιμο σχολικών απουσιών.

Μάλιστα, φέρεται να καλούσε μαθητές στο σπίτι του για να παρακολουθήσουν ροζ βίντεο, και έστελνε μηνύματα με χυδαίο περιεχόμενο και ακατάλληλες φωτογραφίες μέσω Instagram, με τη δράση του να ξεκινά το 2018.

Σε ένα από τα χυδαία μηνύματα, έγραφε στον ανήλικο μαθητή: «Έχεις τοπ γάμπες. Είναι γυμνασμένες και πολύ όμορφες».

Δεν δίσταζε, σύμφωνα με τις καταθέσεις των παιδιών, να υπερηφανεύεται για τα όσα έκανε και να τα θεωρεί… μαγκιά, ενώ πρότεινε εξόδους για καφέ με τους ανήλικους μαθητές. «Πού είσαι bro μου; Τι κάνεις; Θα πάμε για καφέ;», είχε γράψει σε ένα μήνυμα.

Ένα από τα ανήλικα θύματά του, αποκάλυψε στις αρχές, ότι το καλοκαίρι του 2022, ο γυμνασιάρχης του προσέφερε χρήματα προκειμένου αρχικά να του κάνει μασάζ στα πόδια. Τα υπόλοιπα που πρότεινε δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν καθώς προκαλούν σοκ.

Ο ανήλικος περιέγραψε χαρακτηριστικά: «Μου πρότεινε να μου δώσει χαρτζιλίκι για να έχω να κινούμαι, όπως μου είπε. Επίσης μου είπε ότι θα μου κάνει δώρο ποδοσφαιρικά παπούτσια και ταξίδι με το σκάφος του στην Τουρκία και σε κάποιο ελληνικό νησί».

Αυτή την εβδομάδα

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 21/2

Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια Κριός:...

Μπραντ Πιτ: Πάσχει από προσωπαγνωσία και δεν υπάρχει θεραπεία

Η πρόσφατη άφιξη του Μπραντ Πιτ στην Ύδρα για...

Ραφήνα: Καθαρά Δευτέρα στην ”Καλή καρδιά του Νικόλα”

Και αυτή την Καθαρά Δευτέρα, η παράδοση έχει διεύθυνση...

Έναρξη «Σχολής Γονέων» από το Δήμο Παλλήνης/ Πρώτη συνάντηση 26/2

Έναρξη «Σχολής Γονέων» από το Δήμο Παλλήνης – Πρώτη...

Artion Live: Chicago Blues Night με τον Michael Dotson

Το Artion στο Μάτι υποδέχεται έναν αυθεντικό εκπρόσωπο του...

ΝΕΑ

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 21/2

Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια Κριός:...

Μπραντ Πιτ: Πάσχει από προσωπαγνωσία και δεν υπάρχει θεραπεία

Η πρόσφατη άφιξη του Μπραντ Πιτ στην Ύδρα για...

Ραφήνα: Καθαρά Δευτέρα στην ”Καλή καρδιά του Νικόλα”

Και αυτή την Καθαρά Δευτέρα, η παράδοση έχει διεύθυνση...

Έναρξη «Σχολής Γονέων» από το Δήμο Παλλήνης/ Πρώτη συνάντηση 26/2

Έναρξη «Σχολής Γονέων» από το Δήμο Παλλήνης – Πρώτη...

Artion Live: Chicago Blues Night με τον Michael Dotson

Το Artion στο Μάτι υποδέχεται έναν αυθεντικό εκπρόσωπο του...

Λιμάνι Ραφήνας: Και σαρακοστιανά την Καθαρά Δευτέρα στο ψητοπωλείο ”Εφη”!

Μεγάλη ποικιλία από Σαρακοστιανούς μεζέδες την Καθαρά Δευτέρα στο...

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πικερμίου συνεδριάζει για 4 θέματα στις 24/2

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πικερμίου συνεδριάζει για 4 θέματα στις...

Ραφήνα: Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον προϋπολογισμό οικ. έτους 2026

Ειδική συνερίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον προϋπολογισμό οικ....

RPN.GR