spot_img
18.5 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Σχινιάς: Νέα στοιχεία για το πτώμα με τα βαρίδια – rpn

 

 

Μια υπόθεση θρίλερ προσπαθούν να εξιχνιάσουν οι αστυνομικοί μετά τον εντοπισμό της σορού του άνδρα που βρέθηκε στη θάλασσα κοντά στην παραλία του Σχινιά στον Μαραθώνα.

Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε από δύτη με βαρίδι 10 κιλών στα πόδια του ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο της δολοφονίας ή της αυτοκτονίας.

Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στο MEGA για τη σορό του άνδρα στον Σχινιά, ανέφερε: «Είναι παράξενο γιατί δεν ήταν δεμένα τα χέρια του. Στην αρχή το Λιμενικό όταν είδε το πτώμα κι έκανε την πρώτη αυτοψία, έκανε λόγο για αυτοχειρία. Αυτό το σενάριο σιγά – σιγά απομακρύνεται μετά την ανεύρεση ενός τατουάζ. Το τατουάζ παραπέμπει σε μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων».

«Το Λιμενικό συνεργάζεται πολύ στενά με την Ελληνική Αστυνομία και τις ειδικές υπηρεσίες της για την ταυτοποίηση του 40 – 45 ετών ατόμου που φαίνεται να έμεινε μέσα στο νερό για 25 μέρες», συμπλήρωσε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι από το τατουάζ ενδεχομένως να βρουν τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Όσον αφορά το βαρίδι, ήταν ένας στρογγυλός δίσκος γυμναστηρίου.

Από τον γιατρό που είδε τη σορό, εκτιμήθηκε ότι ο θάνατος του άνδρα επήλθε πριν από περίπου 20 μέρες. Συνεπώς, το σώμα όντας σε σηπτική κατάσταση ανέβηκε στην επιφάνεια της θάλασσας.

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR