spot_img
25.9 C
Rafina
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2026
spot_img

Σχολεία: Την Κυριακή η απόφαση για το αν θα ανοίξουν την Δευτέρα

 

 

Το μεσημέρι της Κυριακής θα ληφθεί η απόφαση για το αν θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα», δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, με αφορμή την έλευση της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», η οποία θα πλήξει την Ελλάδα τα επόμενα 24ωρο, αρχής γενομένης από το βράδυ του Σαββάτου.

«Το καιρικό φαινόμενο θα εξελιχθεί από αύριο και θα ενταθεί τη Δευτέρα. Εμείς θα το παρακολουθήσουμε. Το μεσημέρι έχουμε σύσκεψη με τους 66 δημάρχους της χώρας. Αν υπάρξει θέμα μεγάλης κακοκαιρίας σύμφωνα με τις προβλέψεις, τότε το μεσημέρι της Κυριακής θα έχουμε σχετικές ανακοινώσεις για τη Δευτέρα. Αυτό που θα κυριαρχήσει είναι προληπτικές αποφάσεις που δεν θα διακινδυνεύουν τα παιδιά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.

«Είμαστε έτοιμοι και σε επίπεδο αλατιού και σε μηχανήματα. Κατά τη διάρκεια του φαινομένου να αποφευχθούν οι μετακινήσεις και μόνο αν υπάρχει λόγος να συμβαίνει αυτό», πρόσθεσε.

Αυτή την εβδομάδα

Γεράσιμος Βουδούρης για το ιατρείο στο Κολωνάκι: «Όλοι γνώριζαν για την πλασμαφαίρεση»

Σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία του ιατρείου στο Κολωνάκι,...

Μεγάλη νησιώτικη γιορτή στο Πικέρμι με την Αθλητική Ένωση Πικερμίου

Μια μεγάλη γιορτή με άρωμα Αιγαίου διοργανώνει η Αθλητική...

Πικέρμι: Η εβδομάδα στρώνει τραπέζι στο Οβελιστήριο των Φίλων

Κάθε ημέρα και μια διαφορετική σπιτική γεύση! Στο Οβελιστήριο...

ΝΕΑ

Μεγάλη νησιώτικη γιορτή στο Πικέρμι με την Αθλητική Ένωση Πικερμίου

Μια μεγάλη γιορτή με άρωμα Αιγαίου διοργανώνει η Αθλητική...

Πικέρμι: Η εβδομάδα στρώνει τραπέζι στο Οβελιστήριο των Φίλων

Κάθε ημέρα και μια διαφορετική σπιτική γεύση! Στο Οβελιστήριο...

Revoil Νικολάου Πικέρμι: Εσύ γνωρίζεις τη σωστή πίεση των ελαστικών σου;

Η σωστή πίεση των ελαστικών συμβάλλει στην ασφαλή οδήγηση,...

RPN.GR