spot_img
13.8 C
Rafina
Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026
spot_img

Σε ανοδική πορεία η Θύελλα Ραφήνας- Ευχαριστήριο στον ιατρό Κ.Μώρο

 

 

 

Τεράστια νίκη σημείωσε η ομάδα μας επικρατώντας με σκορ 2-1 του Εθνικού Πειραιά και πλέον έχει πάρει τα πάνω της αφού συνεχίζει τα θετικά αποτελέσματα. Ήδη μετράμε 15 βαθμούς και πήραμε μια βαθιά ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας και του στόχου που έχουμε θέσει για την σωτηρία της ομάδας και την παραμονή στην Γ’ Εθνική.

Μια νίκη που ήρθε παρά τις απουσίες πολλών και βασικών ποδοσφαιριστών μας από τραυματισμούς και συγκεκριμένα το βασικό μας αμυντικό δίδυμο Μαντζώρο και Ανδρίκο, τούς επιθετικούς μας Γούλα και Μπουντάκη και τον τιμωρημένο αμυντικό μας χαφ Ντόσκα, με τον δημιουργικό μας χαφ Κώστα Δημητρίου να αγωνίζεται εξ ανάγκης στόπερ, όμως όσοι αγωνίστηκαν τους αναπλήρωσαν στο έπακρο αφού κέρδισαν σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες, είχαν πάθος, μεγαλύτερη θέληση για το τρίποντο και αυτό φάνηκε εμφατικά σε όλο το 90λεπτο και τελικά ήταν αυτοί που δικαιώθηκαν με την απόδοσή τους.

Μόλις στο 2′ ο Δρόσης απείλησε για την ομάδα μας από δύο μέτρα όμως ο τερματοφύλακας του Εθνικού αντέδρασε σωστά αποκρούοντας το σουτ του επιθετικού μας. Ένα λεπτό μετά, στο 3΄ ο ίδιος ποδοσφαιριστής επιχείρησε δυνατό σουτ κι αυτή τη φορά νίκησε τον τερματοφύλακα του Εθνικού για το 1-0.

Στο 32′ έγινε το 1-1 όταν ο Εθνικός εκτέλεσε κόρνερ με τον Ντάφλα και ο Παντελίδης με κεφαλιά ισοφάρισε για το 1-1.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 63′ κερδίσαμε πέναλτυ, με τον Παύλο Παντελίδη που πέρασε ως αλλαγή λίγα λεπτά πριν στη θέση του τραυματία Δρόση, που έκανε μπάσιμο από δεξιά και πέφτοντας αμυντικός της ομάδας του Πειραιά έκανε χέρι. Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο αρχηγός μας Δημητρίου ανέλαβε την εκτέλεση για να κάνει το 2-1.

Για τα τραγικά επεισόδια που και έγιναν μετά την λήξη της αναμέτρησης από οπαδούς του Εθνικού και τον τραυματισμό του διαιτητή, το μόνο που θα θέλαμε να πούμε είναι ότι δεν αρμόζουν τέτοιες συμπεριφορές σε τόσο μεγάλες και ιστορικές ομάδες.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ιατρό και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας κο Μώρο Κωνσταντίνο, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αντικαθιστώντας τον ιατρό που είχαμε αναθέσει και καθυστέρησε να έρθει.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλιάγας από τον Σύνδεσμο Δυτ. Αττικής με βοηθούς τους Καφρίτσα και Καμπίστη του Συνδέσμου Αθηνών.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αράπης, Μαργιέτης, Φυτρος, Σαντίκου, Σουλτανίδης, Δρόσης (57′ λ.τρ. Παντελίδης (90+1 Τόσκα)), Μαρτίνος, Παπαδόπουλος, Δημητρίου, Χίσο.

 

Αυτή την εβδομάδα

Οι ΗΠΑ επικηρύσσουν τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για 10 εκατ. δολάρια

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή εισέρχεται στην 14η ημέρα...

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς Ρομά – Τέσσερις συλλήψεις για ρευματοκλοπή και άλλες παραβάσεις

Μενίδι: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς Ρομά – Τέσσερις...

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Κοτομπέικον που δεν ξεχνιέται!

Τρυφερό κοτόπουλο τυλιγμένο με τραγανό μπέικον και ψημένο όπως...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Μαραθώνος λόγω έργων αποχέτευσης στον Δήμο Μαραθώνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Μαραθώνος λόγω έργων αποχέτευσης στον...

Τραγωδία στον Πύργο: Νεκρός 18χρονος μετά από πτώση από μπαλκόνι τρίτου ορόφου

Σοκ και βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία...

ΝΕΑ

Οι ΗΠΑ επικηρύσσουν τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για 10 εκατ. δολάρια

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή εισέρχεται στην 14η ημέρα...

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Κοτομπέικον που δεν ξεχνιέται!

Τρυφερό κοτόπουλο τυλιγμένο με τραγανό μπέικον και ψημένο όπως...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Μαραθώνος λόγω έργων αποχέτευσης στον Δήμο Μαραθώνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Μαραθώνος λόγω έργων αποχέτευσης στον...

Τραγωδία στον Πύργο: Νεκρός 18χρονος μετά από πτώση από μπαλκόνι τρίτου ορόφου

Σοκ και βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία...

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Γιώργο Μαρίνο στο κοιμητήριο Βούλας – φωτογραφίες

Το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο σόουμαν Γιώργο Μαρίνο είπαν...

Ραφήνα: Ομιλία για την επανάσταση του 1821 με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Εν μέσω πολεμικής περιόδου οι άγνωστες αλήθειες για την...

RPN.GR