spot_img
28.4 C
Rafina
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου, 2026
spot_img

Σε επιφυλακή ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου για την κακοκαιρία CORAL – RPN

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου στα πλαίσια πρόληψης και αντιμετώπισης της σταδιακής επιδείνωσης του καιρού που προβλέπεται να ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες και καθώς θα επικρατήσει έντονο κύμα ψύχους με την ονομασία Coral στη χώρα μας και λαμβάνοντας υπόψη το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, όπως επίσης και τα προειδοποιητικά έγραφα της Γ.Γ.Π.Π. και των λοιπών αρμοδίων φορέων, προχώρησε σήμερα Πέμπτη 20/2/2025 σε έκτακτη συνεδρίαση του Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π. με σκοπό τον συντονισμό των εμπλεκομένων φορέων, υπό την προεδρία της Δημάρχου κας Τσεβά Δήμητρας.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κατόπιν των ανωτέρω, ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Χαράλαμπος Ζαφειρόπουλος, ενημερώνει τους κατοίκους του Δήμου ότι:
Από αύριο Παρασκευή 21/2/2025,
•και μέχρι τη λήξη των φαινομένων, τίθεται σε 24ωρη επιφυλακή και λειτουργία το Κ.ΕΠΙΧ. Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας.
•και μέχρι και τη Δευτέρα 24/2/2025 θα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο (08.00-19.00) οι θερμαινόμενες αίθουσες των ΚΑΠΗ στη Ραφήνα (Ελευθερίου Βενιζέλου 21) και στο Πικέρμι (Αγ. Χριστοφόρου 8 ) και σε συνεργασία με τον Ο.Λ.Ρ. και ο χώρος αναμονής επιβατών στο λιμάνι Ραφήνας.
•ενεργοποιείται και τίθεται σε επιφυλακή η Ομάδα Άμεσης Ανταπόκρισης για την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών Πολιτικής Προστασίας, που συγκροτήθηκε με τη με αριθμ. 61/2025 Απόφασή Δήμαρχου (ΑΔΑ: 6Υ5ΘΩ16-ΦΒΒ)
Καθ’όλη τη διάρκεια των φαινομένων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται σε 24ωρη βάση, για πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία των θερμαινόμενων χώρων ή για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν, στο Κ.ΕΠΙΧ. Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, στον τηλεφωνικό αριθμό 2294022222.
Καλούμε τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να λαμβάνουν υπόψιν τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων.

Αυτή την εβδομάδα

Αποκλειστική συνέντευξη – Δήμητρα Τσεβά (βίντεο): Η γραμμή 314 φέρνει την αστική συγκοινωνία στην «καρδιά» της Ραφήνας

Μια σημαντική αλλαγή στον συγκοινωνιακό χάρτη της Ραφήνας ανακοίνωσε,...

Ανάβυσσος: Σε κρίσιμη κατάσταση 4χρονος στο «Αγία Σοφία» – Τραυματίστηκε σε πισίνα ξενοδοχείου

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία...

Αύριο η μεγάλη Ημέρα Ποδηλάτου στο Πάρκο Καραμανλή

Αύριο η μεγάλη γιορτή για τα παιδιά, την οδική...

Ακίνητα: Στον «πάγο» έως το 2030 ΦΠΑ και φόρος υπεραξίας

Παράταση έως το τέλος του 2030 λαμβάνουν βασικά φορολογικά...

Σέρρες: Ποιος είναι ο βαρυποινίτης που απέδρασε από το νοσοκομείο

Βαρύ ποινικό παρελθόν αποδίδεται στον 40χρονο κρατούμενο αλβανικής καταγωγής,...

ΝΕΑ

Αύριο η μεγάλη Ημέρα Ποδηλάτου στο Πάρκο Καραμανλή

Αύριο η μεγάλη γιορτή για τα παιδιά, την οδική...

Ακίνητα: Στον «πάγο» έως το 2030 ΦΠΑ και φόρος υπεραξίας

Παράταση έως το τέλος του 2030 λαμβάνουν βασικά φορολογικά...

Σέρρες: Ποιος είναι ο βαρυποινίτης που απέδρασε από το νοσοκομείο

Βαρύ ποινικό παρελθόν αποδίδεται στον 40χρονο κρατούμενο αλβανικής καταγωγής,...

Πλήρης Ανακαίνιση Σπιτιού: Πότε Αξίζει και Ποιοι Παράγοντες Επηρεάζουν το Κόστος

Ένα σπίτι που έχει κατασκευαστεί πριν από αρκετές δεκαετίες...

Καιρός: Φθινοπωρινή μεταβολή με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Αλλάζει σταδιακά το σκηνικό του καιρού από σήμερα, Σάββατο...

Τραγωδία στη Χαλέπα: Νεκρή 19χρονη σε τροχαίο με μοτοσικλέτα

Μία 19χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο...

RPN.GR