Σε εξέλιξη η εθελοντική αιμοδοσία στο κλειστό γυμναστήριο Ραφήνας

306

Από τις 9 το πρωί έχει ξεκινήσει η εθελοντική επαναληπτική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου σε συνεργασία με το Λαiκό νοσοκομείο.

Η συγκεκριμένη αιμοδοσία είχε τόσο μεγάλη επιτυχία και ήταν τόσοι πολλοί οι συμπολίτες μας που θέλησαν να δώσουν άιμα στο ΚΑΠΗ Πικερμίου στις 9 Απριλίου,που κρίθηκε αναγκαίο να επαναληφθεί. Μέχρις στιγμής 50 είναι οι σημερινοί προγραμματισμένοι αιμοδότες.

Είναι αυτονόητο ότι κατά τη διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας, θα έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, με βάση τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ,και μάλιστα χτες έγινε απολύμανση του χώρου.

Η ανιδιοτελής προσφορά ζωής και αλληλεγγύης  των συμπολιτών μας αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη για όλους μας εποχή εκπέμπει ισχυρό το μήνυμα ότι ο άνθρωπος και η προσφορά στη ζωή είναι πάνω από όλα.

Ας συμμετάσχουμε όλοι όσοι μπορούμε ,στο πιο υψηλό έργο αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και στήριξης της ζωής, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες για όλους μας, στιγμές ενισχύοντας τη συλλογική προσπάθεια για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και τις αυξημένες ανάγκες συγκέντρωσης μονάδων αίματος, αλλά και για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας αίματος.