Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων του Αυγούστου – 8.015 επιβάτες και 1.617 οχήματα αναχώρησαν εχθές από Ραφήνα

283

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμενικού, σήμερα αναμένεται να αναχωρήσουν 29 πλοία από το λιμάνι του Πειραιά, 15 από τη Ραφήνα και 48 για τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Χθες, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, αναχώρησαν από τον Πειραιά 26 πλοία με 30.353 επιβάτες και 5.145 οχήματα.

Από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 14 απόπλοι και αναχώρησαν 8.015 επιβάτες και 1.617 οχήματα, ενώ από το λιμάνι του Λαυρίου εκτελέστηκαν πέντε απόπλοι και αναχώρησαν 1.812 επιβάτες και 507 οχήματα

. Οι Αρχές ζητούν από τους ταξιδιώτες να βρίσκονται αρκετή ώρα νωρίτερα στις πύλες αναχώρησης, ώστε να μη δημιουργούνται καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις.

Χαμός στον Πειραιά… Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στους δρόμους που οδηγούν στο λιμάνι του Πειραιά με τους εκδρομείς να εγκαταλείπουν την Αθήνα για να περάσουν λίγες ημέρες σε κάποιο νησί. Εξαιτίας της αυξημένης κίνησης ο λιμενάρχης του Πειραιά αποφάσισε να δώσει 10λεπτη παράταση στον απόπλου των πλοίων, το πρωί της Παρασκευής, προκειμένου να προλάβουν όλοι οι ταξιδιώτες να μπουν στα καράβια για τους καλοκαιρινούς προορισμούς τους!

Με βάση την κίνηση που επικρατεί αυτή την ώρα στο λιμάνι οι ταξιδιώτες θα πρέπει να αναχωρούν από το σπίτι τους αρκετή ώρα νωρίτερα προκειμένου να καταφέρουν να φτάσουν στον Πειραιά και να προλάβουν το πλοίο τους που θα τους μεταφέρει στον αγαπημένο τους καλοκαιρινό  προορισμό.