spot_img
26.4 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

Σε κοινωνικές δομές της Περιφέρειας Αττικής παραδόθηκαν από την Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών τα αδιάθετα προϊόντα.

Γ. Πατούλης: «Σε συνεργασία με την Ομοσπονδία στηρίζουμε έμπρακτα συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, αυτές τις πολύ κρίσιμες ώρες για την πατρίδα μας. Θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους»
Την απόφαση να διατεθούν σε κοινωνικές δομές της Περιφέρειας Αττικής για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων τα προϊόντα που είχαν προμηθευθεί οι επαγγελματίες πωλητές για τις λαϊκές αγορές που θα γίνονταν σήμερα Σάββατο αλλά λόγω της κυβερνητικής απόφασης θα είναι αδιάθετα, έλαβαν κατόπιν σχετικής συνεννόησης ο Περιφέρειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ) Δ. Μουλιάτος.

 

 

Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε την ΠΟΣΠΛΑ και προσωπικά τον κ. Μουλιάτο κατά τη χθεσινή τους συνάντηση για τη διάθεση προσφοράς, προς το κοινωνικό σύνολο.

Η παράδοση των προϊόντων, υπό την τήρηση αυστηρών όρων υγιεινής, θα γίνει σήμερα Σάββατο και ώρα 1 το μεσημέρι στο κτήριο του Δυτικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής που βρίσκεται επί της οδού Τρώων 1 και Χαλκίδος στο Περιστέρι.

Έχουν κληθεί να παραστούν ο υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφ. Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης και ο Γ. Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά:

«Σε συνεργασία με την Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών στηρίζουμε έμπρακτα συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, αυτές τις πολύ κρίσιμες ώρες για την πατρίδα μας. Αυτή η εθνική μάχη απαιτεί συστράτευση όλων μας για το κοινωνικό καλό. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Ομοσπονδία και προσωπικά τον Πρόεδρό της Δ. Μουλιάτο που αυτές τις δύσκολες ώρες που διανύει η χώρα μας, επιδεικνύουν υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ανιδιοτελούς αλληλεγγύης».

Αυτή την εβδομάδα

Voucher για βρεφονηπιακούς σταθμούς: Η προθεσμία, οι δικαιούχοι και τα λάθη που «κόβουν» την αίτηση

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για...

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Τι αλλάζει για 1,3 εκατ. επιχειρήσεις

Μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές των τελευταίων...

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου Αγαπητέ μου Κριέ, η...

Εύβοια: Σκύλος επιτέθηκε σε λουόμενους στο Λευκαντί – Τρεις τραυματίες

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Αυγούστου στην...

ΝΕΑ

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Τι αλλάζει για 1,3 εκατ. επιχειρήσεις

Μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές των τελευταίων...

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου Αγαπητέ μου Κριέ, η...

Εύβοια: Σκύλος επιτέθηκε σε λουόμενους στο Λευκαντί – Τρεις τραυματίες

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Αυγούστου στην...

ΜΙΔΑ: Τι πρέπει να ελέγξουν οι ιδιοκτήτες για να αποφύγουν λάθη και πρόστιμα

Νέα δεδομένα στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας φέρνει το...

RPN.GR