Σε ρυθμούς του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου!

268

Ο 37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος ξεκίνησε με τα εγκαίνια της Marathon EXPO και την συνέντευξη Τύπου του ΣΕΓΑΣ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Tae Kwon Do Π.Φαλήρου.
Στη συνέντευξη επισημάνθηκε τόσο από τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλο όσο και από τον Γενικό Γραμματέα και πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του Μαραθωνίου, Βασίλη Σεβαστή ότι όλα είναι έτοιμα για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο που με τη συμμετοχή περίπου 60.000 δρομέων από όλο τον κόσμο αναμένεται να γίνει ο πιο συναρπαστικός στην ιστορία του..
Ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας, στον χαιρετισμό του τόνισε : «Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς που φιλοξενούμε αυτή τη διοργάνωση. Είναι ένα ιστορικό γεγονός που έγινε Ολυμπιακό άθλημα και οι συμμετοχές αθλητών από 104 χώρες μας καθιστούν υπεύθυνους ώστε να διεξαχθεί ένας αγώνας, όσο το δυνατόν πιο τέλειος από την πλευρά του Δήμου μας. Και σε αυτό σας διαβεβαιώνουμε ότι δουλεύουμε ήδη δύο μήνες ως νέα Δημοτική αρχή. Για τα έργα στην αφετηρία εξετάζουμε ήδη κάποιες προτάσεις, θα τις έχουμε πολύ σύντομα για να τις εκθέσουμε στο ΣΕΓΑΣ και πιστεύω ότι και βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα θα βρεθούν λύσεις ώστε να φιλοξενήσουμε πολύ περισσότερο κόσμο, Από την Δευτέρα ξεκινάμε την προετοιμασία για τον 38ο αγώνα»
Μεγάλη επισκεψιμότητα και εξαιρετικές οι εντυπώσεις των επισκεπτών για το περίπτερο του Δήμου Μαραθώνα στην Marathon Expo . Με κεντρικό σύνθημα “You know Marathon, the Race. Get to know Marathon, the place” οι επισκέπτες ενημερώνονται για τα αξιοθέατα της γενέτειρας πόλης του Μαραθωνίου Δρόμου και για το μοναδικό Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.
Την έκθεση προβολής του Δήμου άνοιξε ο Δήμαρχος Μαραθώνος, Στέργιος Τσίρκας και μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ευάγγελο Κυπαρίσση , τον Πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής , Δημήτρη Παπαϊωάννου (υπεύθυνο της έκθεσης), τον Αργύρη Αλεξανδρή από το ΔΣ της ΚΕΔΜΑ και μέλη της Τουριστικής Επιτροπής καλωσόρισαν τους επισκέπτες και τους προσκάλεσαν να επισκεφτούν και να γνωρίσουν από κοντά την Γενέτειρα Πόλη του Αυθεντικού Μαραθωνίου, τον Μαραθώνα.