spot_img
34.5 C
Rafina
Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2026
spot_img

Σημαντική η σημερινή συνάντηση του Δήμαρχου Μαραθώνος με τη Διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ

 

 

 

Συνάντηση με τη Διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας),στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, είχε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας.

Στη συνάντηση, από πλευράς της ΔΕΔΔΗΕ, ήταν παρόντες: ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αναστάσιος Μάνος, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ηλίας Παδουβάς, ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Δικτύου κ. Ηρακλής Μενεγάτος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Περιφέρειας Αττικής κ. Νικόλαος Τσιρλής και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Μαρκοπούλου κ. Γεώργιος Κότσαλος.

Στο τραπέζι της συζήτησης ετέθησαν εκ νέου τα σοβαρά ζητήματα της περιοχής που άπτονται των αρμοδιοτήτων της ΔΕΔΔΗΕ όπου σημειώθηκε σημαντική πρόοδος και τα οποία αφορούν:

1. Προχωρά το έργο της υπογειοποίησης των καλωδίων της ΔΕΗ τόσο στην Νέα Μάκρη, όπου οι μελέτες είναι ήδη έτοιμες, όσο και στην Αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου προκειμένου για την αισθητική αναβάθμιση αυτών των περιοχών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΔΕΔΔΗΕ δεσμεύτηκε να αναλάβει το 50% των εξόδων της υπογειοποίησης.

2. Συζητήθηκε η επέκταση του δημοτικού φωτισμού και στις εκτός σχεδίου περιοχές του Δήμου Μαραθώνος.

3. Η Διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ δεσμεύτηκε ότι θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την πρόληψη και αντιμετώπιση των προβλημάτων στον δημοτικό φωτισμό που προκλήθηκαν εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων.

4. Ζητήθηκε από τον Δήμαρχο Μαραθώνος η παραμονή του Γραφείου Εξυπηρέτησης Πολιτών στην Νέα Μάκρη.

«Είμαστε σε διαρκή επαφή με την Εταιρεία και κρίνοντας από τη θετική ανταπόκριση των αιτημάτων μας, αλλά και τη στήριξη της προσπάθειάς μας ως Δημοτική Αρχή, αισιοδοξούμε ότι θα λυθούν πολλά από τα χρόνια προβλήματα του τόπου μας. Να ευχαριστήσω για μία ακόμα φορά τη Διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ ευελπιστώντας σε συνέχεια της αγαστής κι εποικοδομητικής συνεργασίας μας» δηλώνει σχετικά ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας.

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Διακοπή υδροδότησης στη Διώνη την Παρασκευή 17 Ιουλίου λόγω επέκτασης του δικτύου

Το Τμήμα Δικτύων Κοινής Ωφελείας και Οδοποιίας του Δήμου...

LIKE YOU Ραφήνας: Σταθερή συνεργασία με τα καταστήματα εστίασης «Ο Πρόεδρος»

Η εμπιστοσύνη των πελατών είναι η πιο σημαντική επιβεβαίωση...

Συνταξιούχοι αντιδήμαρχοι: Τι ξεκαθαρίζει η νέα εγκύκλιος του ΥΠΕΣ

Η καταστατική θέση των αιρετών και ειδικότερα των συνταξιούχων...

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινικές διώξεις σε τέσσερις βουλευτές της ΝΔ – Ποιες υποθέσεις μπήκαν στο αρχείο

Νέα δεδομένα δημιουργούνται στην έρευνα για την υπόθεση του...

ΝΕΑ

LIKE YOU Ραφήνας: Σταθερή συνεργασία με τα καταστήματα εστίασης «Ο Πρόεδρος»

Η εμπιστοσύνη των πελατών είναι η πιο σημαντική επιβεβαίωση...

Συνταξιούχοι αντιδήμαρχοι: Τι ξεκαθαρίζει η νέα εγκύκλιος του ΥΠΕΣ

Η καταστατική θέση των αιρετών και ειδικότερα των συνταξιούχων...

Απόψε Πέμπτη τα λαλούμια έρχονται στη Νέα Μάκρη

Απόψε Πέμπτη 16 Ιουλίου 2026 (9μμ), η πλατεία Νέας...

RPN.GR