spot_img
12.7 C
Rafina
Παρασκευή, 24 Απριλίου, 2026
spot_img

Σήμερα γάμος γίνεται – Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παντρεύεται τον Γρηγόρη Μόργκαν – rpn

Το ζευγάρι Βαλαβάνη- Μόργκαν αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα, έπειτα από 2 χρόνια κοινής πορείας.

 

 

 

Η αθλητικογράφος και ο μουσικός θα παντρευτούν στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη στα Χανιά. Αμέσως μετά την τελετή, θα ακολουθήσει πάρτι με τους καλεσμένους τους σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα.

457360482_18457417549020215_7042371615476635272_n

Αν και το ζευγάρι δεν δημοσιοποίησε το ίδιο τη χαρμόσυνη είδηση, φωτογραφίες και βίντεο κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες στα κοινωνικά δίκτυα από τις προετοιμασίες του γάμου. Η πρώην παίκτρια του «Survivor» αποφάσισε να επιβεβαιώσει τελικά το γεγονός, αναρτώντας ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ανταλλάσσει ένα φιλί με τον μουσικό σε παραλία του νησιού, φορώντας ένα λευκό ρούχο και ένα πέπλο στο κεφάλι της, και γράφοντας: «We totally do!». 

Δείτε το βίντεο

Το χρονικό της σχέσης
Στα τέλη του 2022 κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν την αθλητικογράφο να βρίσκεται σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Κανείς από τους δύο, όμως, δεν επιβεβαίωσε τότε την είδηση, αποφεύγοντας να κάνουν δημόσιες δηλώσεις επί του θέματος, κάτι που τήρησαν το επόμενο διάστημα μέχρι και σήμερα. Μετά τον προβεβλημένο χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν ήθελε να μοιράζεται με το κοινό πληροφορίες για την προσωπική της ζωή.

Τον περασμένο Μάρτιο, όταν ήταν καλεσμένη στο «Night Out», είχε χαρακτηριστικά δηλώσει: «Στην αρχή μετά τον χωρισμό μου, με τρόμαζε το γεγονός ότι έπρεπε να απολογηθώ. Στην ζωή σου κάνεις ό,τι εσύ θέλεις και δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν. Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι για τη νέα μου σχέση. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου. Έχω αποφασίσει να προστατεύω την Ευρυδίκη».

Μέχρι και σήμερα, η δημοσιογράφος δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την σχέση της με τον 44χρονο μουσικό, ενώ σπάνιες ήταν οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Στα κοινωνικά δίκτυα, αντίστοιχα, το ζευγάρι είχε δημοσιεύσει ελάχιστα στιγμιότυπά τους.

3062_EVRIDIKI_VALAVANI_GRIGORIS_MORGAN_2622024__1_
Τον Μάρτιο του 2024 σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους

Τον Ιούλιο, ήταν μία από τις λίγες φορές που είχαν δημοσιεύσει μια φωτογραφία τους από βραδινή τους έξοδο.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-09-01_085420

Σήμερα, λοιπόν, Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου το ζευγάρι θα κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του ενώπιον των κοντινών τους ανθρώπων σε μια γαμήλια τελετή στα Χανιά.

Αυτή την εβδομάδα

Ανοίγει σήμερα ξανά το ιστορικό Hilton: Το νέο Conrad Athens The Ilisian αλλάζει τον χάρτη της φιλοξενίας

  Ένα από τα πιο εμβληματικά κτήρια της Αθήνας επιστρέφει...

Instagram εκτός λειτουργίας: Μαζικά προβλήματα πρόσβασης σε κινητά και υπολογιστές

Σοβαρή τεχνική δυσλειτουργία παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/04/2026)...

Ημέρα υιοθεσίας κουταβιών στη Νέα Μάκρη από τον Σύλλογο Ελπίδα

Ο Σύλλογος Ζωόφιλων Μαραθώνα «Ελπίδα» διοργανώνει Ημέρα Υιοθεσίας Κουταβιών...

Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Καρκινογόνος ουσία σε σκευάσματα αδυνατίσματος – Ποια προϊόντα αποσύρονται

Σοβαρή προειδοποίηση προς τους καταναλωτές απευθύνει ο Εθνικός Οργανισμός...

ΝΕΑ

Instagram εκτός λειτουργίας: Μαζικά προβλήματα πρόσβασης σε κινητά και υπολογιστές

Σοβαρή τεχνική δυσλειτουργία παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/04/2026)...

Ημέρα υιοθεσίας κουταβιών στη Νέα Μάκρη από τον Σύλλογο Ελπίδα

Ο Σύλλογος Ζωόφιλων Μαραθώνα «Ελπίδα» διοργανώνει Ημέρα Υιοθεσίας Κουταβιών...

Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Καρκινογόνος ουσία σε σκευάσματα αδυνατίσματος – Ποια προϊόντα αποσύρονται

Σοβαρή προειδοποίηση προς τους καταναλωτές απευθύνει ο Εθνικός Οργανισμός...

Λ.Φλέμινγκ: Η τριτοκοσμική κατάστασή της αποτελεί ένα χρόνιο “καρκίνωμα” της Ραφήνας

Πολλά και ενδιαφέροντα αναφέρει ο π. αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης...

RPN.GR