Σήμερα η κηδεία του 18χρονου που έχασε την ζωή του σε τροχαίο στην Παλλήνη

286

Τραγωδία από εκείνες που μόνο ευφάνταστος σεναριογράφος θα μπορούσε να εμπνευστεί, αυτή που εξελίσσεται από προχθές σε οικογένεια της Παλλήνης.

18χρονος, έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή -χαμηλού κυβισμού- την οποία οδηγούσε ο ίδιος προσέκρουσε στο στηθαίο διάζωμα της Λεωφ. Μαραθώνος -στο ύψος της επιχείρησης Λακιώτης- λίγα λεπτά  μετά τις 12 τα μεσάνυχτα.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου το οποίο έφτασε σχετικά γρήγορα, διαπίστωσε το θάνατο του 18χρονου και περιορίστηκε στη μεταφορά του στο νεκροτομείο εφημερεύοντος νοσοκομείου.

Δέκα χρόνια πριν, περίπου την ίδια εποχή, ο πατέρας του, οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Παλλήνης, έχασε σε ώρα υπηρεσίας τη ζωή του σε τροχαίο, αφήνοντας πίσω του, σύζυγο και τέσσερα παιδιά.

Η απώλεια του πατέρα, εύλογα, δεν ξεπεράστηκε ποτέ, με τη μάνα να παίρνει όλες τις ευθύνες και τις μεγάλες δυσκολίες επάνω της, με κύριο ζητούμενο την ανατροφή και εξέλιξη των παιδιών της.

Ο 18χρονος ήταν το “στερνοπούλι” της και το μόνο που δεν μπορούσε να φανταστεί ήταν, μία δεύτερη,  αναπάντεχη τραγωδία, αυτή τη φορά με θύμα, το παιδί της.

Το ξεπροβόδισμα του 18χρονου γίνεται σήμερα Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 και ώρα 16:00 από τον ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο Γέρακα. (Θεοτοκοπούλου 41).

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.