spot_img
18.5 C
Rafina
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

«Σκόραρε» ο Παναγιώτης Γκιάλπης

 

 

 

 

Σε… υγειονομική βόμβα είχε εξελιχθεί έκταση που βρίσκεται μόλις 100 μ. από την κεντρική πλατεία (Ηρώων) του Μαραθώνος και τον Ιερό Ναό, ενώ παράλληλα είχε αχρηστευτεί το κομμάτι της οδού Οινόης, από τον όγκο των σκουπιδιών που είχαν σωρευτεί στο σημείο, για περισσότερο από δέκα χρόνια!

Ένας άστεγος με προβλήματα υγείας, είχε κάνει κατάληψη σε ακατοίκητο κτίριο, μετατρέποντας την αυλή και τον παρακείμενο δρόμο, σε χωματερή και θέτοντας τους περιοίκους σε κίνδυνο από μολυσματικές ασθένειες. 

Η αποκατάσταση της έκτασης (καθαρισμός, απολύμανση) αποδείχτηκε… «επικίνδυνη αποστολή» αφού χρειάστηκε να κινητοποιηθεί η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, υπό το γενικό πρόσταγμα του Αντιδήμαρχου κ. Χρήστου Στάμου (σ.σ. επτά φορτηγά γέμισαν τα απορρίμματα!)

Οι ευθύνες καταλογίζονται σε όλους όσους δεν μερίμνησαν τόσα χρόνια για το σοβαρό αυτό ζήτημα, όπως και τα εύσημα αποδίδονται στον Σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνος κ. Παναγιώτη Γκιάλπη, ο οποίος «έτρεξε» την όλη επιχείρηση: εντόπισε το πρόβλημα, προέβη στις απαιτούμενες ενέργειες και δεν σταμάτησε να πιέζει μέχρι να δοθεί λύση.

Και για να μιλήσουμε με ποδοσφαιρικούς όρους -μιας και ο κ. Γκιάλπης είναι πρώην ποδοσφαιριστής και νυν πρόεδρος της «Μάχης»- πήρε την μπάλα από το κέντρο και δεν την άφησε από τα πόδια του, μέχρι που σκόραρε!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ήδη δρομολογηθεί οι ενέργειες από την Κοινωνική Πρόνοια του Δήμου για στέγαση και περίθαλψη του εν λόγω αστέγου.

Ρεπορτάζ Κατερίνα Τράση

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

Αυτή την εβδομάδα

Pizza Fan: Κλειστά και τα 110 καταστήματα και διακοπή παραγγελιών μέσω efood, Wolt και BOX

Σε αναστολή λειτουργίας προχώρησε η Pizza Fan, σύμφωνα με...

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας Κριός: Αγαπητέ μου μου...

Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 17χρονη έπειτα από πτώση από γέφυρα

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες του περιστατικού που σημειώθηκε τα...

Ηλιαχτίδα στη Ραφήνα: Χώρος για όσα σε απασχολούν, με online ψυχοθεραπεία σε όλη την Ελλάδα

Δουλειά, οικογένεια, εκκρεμότητες και η αίσθηση ότι πρέπει να...

Μάτι: Κατέρρευσε τμήμα σκάλας προς την παραλία – Επείγον αίτημα για μέτρα ασφαλείας

Σοβαρές ζημιές έχει υποστεί η σκάλα που οδηγεί στην...

ΝΕΑ

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας Κριός: Αγαπητέ μου μου...

Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 17χρονη έπειτα από πτώση από γέφυρα

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες του περιστατικού που σημειώθηκε τα...

Ηλιαχτίδα στη Ραφήνα: Χώρος για όσα σε απασχολούν, με online ψυχοθεραπεία σε όλη την Ελλάδα

Δουλειά, οικογένεια, εκκρεμότητες και η αίσθηση ότι πρέπει να...

Νέα δικαστική εξέλιξη για τον αεροπορικό θόρυβο από το αεροδρόμιο στα Σπάτα

Νέα εξέλιξη στη δικαστική διεκδίκηση για την αντιμετώπιση του...

Παιανιακός – Θύελλα Ραφήνας 0-14: Εμφατική πρόκριση στο Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ

Ευρεία νίκη με 14-0 επί του Παιανιακού πέτυχε εκτός...

Pizza Fan: Πληροφορίες για πάνω από 1 εκατ. ευρώ σε κρυφό δωμάτιο στην κατοικία του ιδιοκτήτη

Περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ και κοσμήματα φέρονται να...

RPN.GR