spot_img
11 C
Rafina
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Σοφία Παυλίδου: «Έχω εμμονικούς θαυμαστές – Μου στέλνουν από τότε που χώρισα»

 

 

 

Η Σοφία Παυλίδου περιέγραψε στο «MEGA Καλημέρα» την νέα σελίδα στη ζωή της, πώς θα είναι ως πεθερά και εξήγησε γιατί ο γάμος είναι χάσιμο χρόνου

Η Σοφία Παυλίδου μίλησε για το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων που έλαβε ποτέ, αλλά και για τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο.

«Το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο που πήρα ήταν ο ερχομός των γιων μου. Το πιο ερωτικό ταξίδι μας με τον Χρήστο Φερεντίνο ήταν στην Αυστρία. Ο Χρήστος Φερεντίνος ντυνόταν Άη Βασίλης, άλλα τα παιδιά μου το κατάλαβαν στα πέντε τους. Αισθάνομαι για τον πρώην σύζυγο μου, αγάπη και σεβασμό», είπε αρχικά η Σοφία Παυλίδου.

Για την νέα σελίδα στη ζωή της και τον γάμο ανέφερε:

«Ζω μόνη μου πλέον, γιατί ο ένας μου γιος σπουδάζει και ο άλλος μένει με τον πατέρα του. Ως μητέρα εξακολουθώ να μαγειρεύω για τους γιους μου και να τους πηγαίνω ταπεράκια. Δεν τους παίρνω τηλέφωνο για να βάλουν ζακέτα. Θα αγκαλιάσω όποια κοπέλα μου γνωρίσουν οι γιοι μου ως σχέση τους, γιατί θα είναι η επιλογή τους».

«Δεν πιστεύω στον θεσμό του γάμου. Δεν ήθελα να παντρευτώ στην εκκλησία με τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά το έκανα με χαρά και αγάπη. Ο γάμος όπως τον έχουμε στο μυαλό μας είναι για εμένα χάσιμο χρόνου και πολλά έξοδα».

Η Σοφία Παυλίδου αποκάλυψε πως έχει εμμονικούς θαυμαστές.

«Οι άντρες δεν με φοβούνται πλέον. Στην αρχή υπήρχε ένας φόβος. Το χιούμορ και η εξυπνάδα είναι βασικά χαρακτηριστικά σε έναν άντρα. Όταν είμαι σε μία σχέση είμαι πάντα εκεί, είμαι πολύ δοτική. Έχω εμμονικούς θαυμαστές, που από τότε που χώρισα, επί 7 χρόνια μου στέλνουν καθημερινά emails», δήλωσε.

«Το 2023 μου έφερε ένα μεγάλο δώρο, τη συμμετοχή μου της νέας μεγάλης παράγωγης του μέγα «Famagusta», είπε η ηθοποιός.

«Είναι μία σειρά που αναφέρεται στην εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, με αφορμή τη μαύρη επέτειο τον Ιούλιο. Με αφορμή μία ιστορία αγάπης φωτίζονται και τα γεγονότα που συνέβησαν τότε», κατέληξε.

 

Αυτή την εβδομάδα

Μεθυσμένος οδήγησε ο Διαμαντής Καραναστάσης – πρόστιμο 350€ και αφαίρεση διπλώματος για έναν μήνα – rpn

H Τροχαία Αθηνών σταμάτησε τον πρώην βουλευτή Διαμαντή Καραναστάση...

Γκάλοπ αντιδημάρχων στον Δήμο Ραφήνας–Πικερμίου: Αποτύπωση λειτουργίας και προσδοκιών

Μετά τη δημοσίευση στην εφημερίδα POLIS των αναλυτικών αποτελεσμάτων...

Πεδίο μάχης οι Βρυξέλλες – Οι αγρότες στους δρόμους – Επεισόδια, φωτιές και δακρυγόνα

Τεταμένη παραμένει η ατμόσφαιρα έξω από το Ευρωκοινοβούλιο στις...

Υψώθηκε η ελληνική σημαία στη φρεγάτα «ΚΙΜΩΝ» – Ξεκινά μία νέα εποχή ισχύος για το Πολεμικό Ναυτικό

Σε πανηγυρικό κλίμα παραδόθηκε την Πέμπτη στο Πολεμικό Ναυτικό...

ΝΕΑ

Γκάλοπ αντιδημάρχων στον Δήμο Ραφήνας–Πικερμίου: Αποτύπωση λειτουργίας και προσδοκιών

Μετά τη δημοσίευση στην εφημερίδα POLIS των αναλυτικών αποτελεσμάτων...

Πεδίο μάχης οι Βρυξέλλες – Οι αγρότες στους δρόμους – Επεισόδια, φωτιές και δακρυγόνα

Τεταμένη παραμένει η ατμόσφαιρα έξω από το Ευρωκοινοβούλιο στις...

Παρακολουθήστε ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου από το RPN.GR

Παρακολουθήστε την διά ζώσης δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου...

Μάτι Ραφήνα: Aπαλλαγή του ΕΝΦΙΑ σε ακίνητα πυρόπληκτων – rpn

Παρεμβάσεις στο θέμα της πληρωμής ενοικίων και της καταβολής...

RPN.GR