spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Σοφία Παυλίδου: “Μ έπιασε από το λαιμό και με πέταξε πίσω” – Η συγκλονιστική κατάθεσή της

 

 

 

Στα δικαστήρια Ευελπίδων εκδικάστηκε σήμερα η μήνυση για ξυλοδαρμό που είχε υποβάλει η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου κατά του συναδέλφου της Μάνου Παπαγιάννη.

Υπενθυμίζεται ότι και ο Παπαγιάννης στην συνέχεια κατέθεσε και αυτός μήνυση εναντίον της για σωματική βλάβη, αλλά το δικαστήριο αποφάσισε σήμερα να εκδικάσει την πρώτη υπόθεση.

Ο Alpha έφερε στο φως της δημοσιότητας της κατάθεση της ηθοποιού η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πώς όλα ξεκίνησαν «Πάνω στη σκηνή λόγω του ότι δεν έκανα μια κίνηση και αναγκάστηκε ο κύριος Παπαγιάννης να τη συμπληρώσει μόνος του.

»Μετά το τέλος της παράστασης ανέβηκα στο καμαρίνι και μου είπε “Σοφία γιατί δεν έκανες την κίνηση;” Μου είπε “θα σου γ@@@σω ό,τι έχεις και δεν έχεις, δε θα μου κόβεις εμένα τις σκηνές.

»Μετά από λίγα λεπτά ήρθε ημίγυμνος, ξυπόλητος και με έπιασε από τον λαιμό και με πέταξε πίσω και έπεσα και χτύπησα πάνω σε μια καρέκλα.» είπε η Σοφία Παυλίδου στην κατάθεσή της.

Συνέχισε δε, λέγοντας πως «Ανέβηκε ο Καλυβάτσης, τον πήρε και τον κατέβασε κάτω. Η Κόνι ήταν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια και του φώναζε “τι κάνεις;”.

»Απ’ έξω ήταν τρεις φίλοι μου, που ήρθαν να δουν την παράσταση και με πήγαν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Δεν δέχτηκα ποτέ ούτε τηλεφώνημα, ούτε πώς είσαι, ούτε από εκείνον, ούτε από τη σύζυγό του. Όσο ήμουν πεσμένη κάτω μου φώναζε “θα σε γ@μ@σω π@λιοπ@α. Εμένα δε μου κλείνει κανένας την πόρτα”. Πήρα αμέσως την κυρία Παναγοπούλου» είπε.

«Της είπα ότι δέχτηκα επίθεση και δε μπορώ να συνεχίσω σε αυτή την παράσταση. Ο κατηγορούμενος πήγε κανονικά την επόμενη μέρα στο θέατρο και εκείνος και η σύζυγός του, χαμογελαστοί και δεν υπήρχαν εκδορές. Μετά το τέλος της παράστασης μαζεύτηκαν όλοι να συζητήσουν το περιστατικό. Η κυρία Παναγοπούλου του ζήτησε να πει συγγνώμη και είπε “δε ζητάω συγγνώμη”».

Υπενθυμίζεται ότι η δικάσιμος είχε αναβληθεί τον περασμένο Μάιο, όταν ο ηθοποιός είχε επικαλεστεί πρόβλημα υγείας και νοσηλεία στο νοσοκομείο, γεγονός που είχε προκαλέσει την αντίδραση της Σοφίας Παυλίδου.

«Ο κ. Παπαγιάννης δύο μήνες μετά το συμβάν γυρνούσε σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές για να υπερασπιστεί το δίκιο του και σήμερα που τον κάλεσε η ελληνική δικαιοσύνη δεν ήταν εδώ» είχε δηλώσει τότε.

Η ηθοποιός είχε κάνει μήνυση στον συνάδελφό της, με την κατηγορία του ξυλοδαρμού, όταν το 2018 συμμετείχαν στην θεατρική παράσταση με τίτλο «Πετάει – Πετάει». Με τη σειρά του, ο Μάνος Παπαγιάννης απάντησε και αυτός με μήνυση κατά της Σοφίας Παυλίδου για σωματική βλάβη.

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR