spot_img
10.5 C
Rafina
Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026
spot_img

Σοκ με την παράσυρση της 36χρονης στην Κρήτη – Βίντεο ντοκουμέντο – rpn

 

 

 

Το βίντεο ντοκουμέντο από την φονική παράσυρση της 36χρονης γυναίκας στο Ηράκλειο της Κρήτης παγώνει το αίμα.

Ο 33χρονος οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου βρίσκεται σταματημένος στη μέση του δρόμου.

Περιμένει την 36χρονη γυναίκα, που μόλις έχει φτάσει στο σπίτι της, ταλαιπωρημένη ακόμη από την αιμοκάθαρση στην οποία είχε υποβληθεί. Μόλις ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου της, ο 33χρονος αναπτύσσει ταχύτητα, πέφτει πάνω της και την εκσφενδονίζει στον αέρα.

Οι κινήσεις του 33χρονου κόβουν την ανάσα. Γκαζώνει στη θέα της άτυχης γυναίκας και την παρασέρνει στο θάνατο.

Στο σημείο επικρατεί πανικός. Στο άκουσμα της σφοδρής πρόσκρουσης, κόσμος βγαίνει από τα σπίτια του. Αντικρίζει την άτυχη γυναίκα μέσα σε μία λίμνη αίματος και τον δράστη εκτός εαυτού να την βρίζει, ενώ εκείνη ψυχορραγούσε στη μέση του δρόμου.

«Η Ράνια ήταν κάτω, το αμάξι ήταν αναποδογυρισμένο. Tης φώναζα κουράγιο, παίρνω το ασθενοφόρο. Αυτός βγαίνει από το αυτοκίνητο μέσα, ανεβαίνει πάνω στο τουμπαρισμένο αμάξι και αρχίζει να την βρίζει», λέει μάρτυρας.

Αμέσως μετά ο άνδρας με καταγωγή από την Γαλλία προσπαθεί να το βάλει στα πόδια. Ένας κάτοικος της περιοχής τον πιάνει από το χέρι και ο δράστης τον σπρώχνει και απομακρύνεται.

«Του λέω ‘τη σκότωσες;’. Γύρισε, πήδηξε και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση».

Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον οδηγό του οχήματος και του πέρασαν χειροπέδες. Τότε διαπιστώθηκε ότι δράστης και θύμα δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους!

Έχρηζε νοσηλείας αλλά κυκλοφορούσε έξω

Ο 33χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Όταν, όμως, εξετάστηκε από ειδικούς, έπειτα από αναφορά της συντρόφου του στην αστυνομία, κρίθηκε ότι δεν χρήζει νοσηλείας.

«Το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρχε εισαγγελική παραγγελία ώστε να μεταφερθεί για ακούσια νοσηλεία ο άνθρωπος για εξέταση από ψυχιατρική κλινική. Οδηγήθηκε με την διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο από την ελληνική αστυνομία δεν κρίθηκε όμως αναγκαία η νοσηλεία του από τους γιατρούς με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το MEGA, στις 12 Δεκεμβρίου η σύντροφος του 33χρονου, μία γυναίκα με καταγωγή από τη Βουλγαρία, κατήγγειλε στον εισαγγελέα πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν ήταν καλά στη ψυχική του υγεία το τελευταίο διάστημα.

Ο εισαγγελέας της έδωσε παραγγελία για ακούσια εξέταση και νοσηλεία του σύντροφο της και εκείνη με αυτό το έγγραφο απευθύνθηκε στην αστυνομία.

Η αστυνομία αφού εντόπισε τον 33χρονο τον οδήγησαν στο δημόσιο νοσοκομείο του νησιού. Εκεί εξετάστηκε από ψυχολόγους και διαπιστώθηκε πως δεν πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα ούτε χρήζει νοσηλείας.

Έτσι, αφέθηκε ελεύθερος.

Ο δράστης είχε ξηλώσει νωρίτερα χριστουγεννιάτικο στολισμό

Το ίδιο πρωί, λίγες ώρες πριν σκοτώσει τη 36χρονη Ράνια, ο 33χρονος Γάλλος καταγράφεται να ξηλώνει τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στην περιοχή Ελεύθερνα.

 

Αυτή την εβδομάδα

3ο Δημοτικό Ραφήνας: Μία μέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού

3ο Δημοτικό Ραφήνας Μία μέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού. « Από...

Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

 Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του...

Παρακολουθήστε ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου

Ακολουθούν τα θέματα που θα συζητηθούν: Διαβίβαση επιστολής της...

Πώς δρούσαν τα call centers εξαπάτησης ηλικιωμένων – Τα αυτοσχέδια «κέντρα» από το Μενίδι έως το Άργος

Ένα εκτεταμένο δίκτυο τηλεφωνικών απατών σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων...

Σπάτα Αρτέμιδα: Ψηφιακές δεξιότητες για όλους και για την οικογένεια

Ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος, σε συνεργασία με τη...

ΝΕΑ

3ο Δημοτικό Ραφήνας: Μία μέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού

3ο Δημοτικό Ραφήνας Μία μέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού. « Από...

Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

 Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του...

Παρακολουθήστε ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου

Ακολουθούν τα θέματα που θα συζητηθούν: Διαβίβαση επιστολής της...

Πώς δρούσαν τα call centers εξαπάτησης ηλικιωμένων – Τα αυτοσχέδια «κέντρα» από το Μενίδι έως το Άργος

Ένα εκτεταμένο δίκτυο τηλεφωνικών απατών σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων...

Συμμετοχή του Δήμου Μαραθώνος σε δράσεις και ασκήσεις Πολιτικής Προστασίας

Την Τρίτη 10/3/26, πραγματοποιήθηκε ημερίδα της Περιφέρειας με θέμα τη χρήση των τεχνολογιών στις...

Τον κόσμο θέλει στο πλευρό της η Θύελλα Ραφήνας το Σάββατο

Μπροστά σε μια κρίσιμη αναμέτρηση βρίσκεται η Θύελλα Ραφήνας,...

ΕΟΦ: Ανακαλεί παρτίδα του φαρμάκου FLAGYL

Στην ανάκληση συγκεκριμένης παρτίδας του φαρμακευτικού προϊόντος FLAGYL 500...

RPN.GR