spot_img
14.7 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Σοκ στη Γλυφάδα με 14χρονη- Τη χτύπησαν, προσπάθησαν να τη γδύσουν – rpn

 

 

 

Θύμα για δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες είναι η 14χρονη που δέχθηκε επίθεση από συνομήλικες της, στη Γλυφάδα. Την υπόθεση ήδη ερευνά το ΑΤ Γλυφάδας και ήδη έχει πάρει και το δρόμο της δικαιοσύνης καθώς κατατέθηκε μήνυση για σωματικές βλάβες και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει συλλήψεις και συγκεκριμένα έχουν συλληφθεί  δύο ανήλικες που μετείχαν στο περιστατικό όπως επίσης και οι γονείς τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 21/09. Η ανήλικη έπεσε λιπόθυμη στη μέση του δρόμου και τα άτομα που της επιτέθηκαν και τη χτύπησαν προσπάθησαν να τη γδύσουν και να της κάψουν τα μαλλιά. Η επίθεση έγινε λίγο μετά τις 9 το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, έξω από εμπορικό κατάστημα στην οδό Λαζαράκη, όπου η 14χρονη βρισκόταν με την παρέα της.

Είκοσι άτομα την προσέγγισαν και την απομάκρυναν από την υπόλοιπη παρέα της και την οδήγησαν σε σκοτεινό σημείο όπου της επιτέθηκαν.

Μεταξύ των 20 ατόμων ήταν και δύο συμμαθήτριες της 14χρονης.

Η επέμβαση της Αστυνομίας

Όταν οι περίοικοι αντιλήφθηκαν τον ξυλοδαρμό της 14χρονης ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, με τους αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο και να προχωρούν σε δύο συλλήψεις.

Στη συνέχεια, η 14χρονη πήγε με τους γονείς της στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας, όπου υπέβαλαν μήνυση κατά των δύο κοριτσιών που είχαν συλληφθεί από τους αστυνομικούς για απειλή, εξύβριση και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Παράλληλα, κατατέθηκε μήνυση και στους γονείς τους για παραμέληση ανηλίκου, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες επίσης έχουν συλληφθεί.

Δεύτερη επίθεση μέσα σε λίγες ημέρες

Όπως σημείωσε ο πατέρας της 14χρονης μιλώντας στο notia.gr, ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που η κόρη του έπεφτε θύμα ξυλοδαρμού, με τις δύο συμμαθήτριες της 14χρονης να είναι πάλι πρωταγωνίστριες του περιστατικού.

Μάλιστα, όπως τόνισε, τα 20 άτομα που «κυνήγησαν» την κόρη του οργανώθηκαν μέσω κλειστής ομάδας στο Instagram.

Η περιγραφή της επίθεσης από τον πατέρα της 14χρονης

«Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας γυμνασίου του Δήμου Βούλας για 2η φορά σε διάστημα δυο εβδομάδων από ομάδα 25 και πλέον ανηλίκων παιδιών πρωτοστατούντων δύο μαθητριών του ίδιου γυμνασίου (γνωστό το ποιόν των παιδιών και των γονέων αυτών) στην περιοχή της Γλυφάδας χθες Σάββατο βράδυ και 07/09 το προηγούμενο.

Κλήθηκαν μέσω κλειστής ομάδας στο Instagram 25-40 άτομα από όλη την Αττική όπου εντόπισαν το κορίτσι το οδήγησαν δια της βίας σε σκοτεινό μέρος αποσπώντας το από την παρέα του και της επιτέθηκαν άνευ αιτίας από πίσω χτυπώντας την στο κεφάλι ρίχνοντάς την λιπόθυμη στο έδαφος όπου και συνέχισαν βίαια να την χτυπούν να την φτύνουν, να επιδιώκουν να την γδύσουν, να της κάψουν τα μαλλιά.

Έγιναν όλες οι ενέργειες σε συνέχεια και παλιότερων, μήνυση χθες στο ΑΤ Γλυφάδας (ποινική δίωξη) και σε όλες τις ενεχόμενες οικογένειες στις αξιόποινες αυτές πράξεις καθώς και στα ανήλικα τέκνα αυτών που συμμετείχαν με οιονδήποτε τρόπο στο συμβάν.

Φίλοι γονείς σας προτρέπω να αναλάβετε δράση σε κάθε μικρό ή μεγαλύτερο αντίστοιχο περιστατικό, τα παιδιά μας Κινδυνεύουν πραγματικά, το θύμα εν προκειμένω είναι μια αριστούχα μαθήτρια που δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ με την συμπεριφορά της, τουναντίον και ίσως αυτό, το ότι δεν έχει δώσει δικαιώματα να είναι η αιτία των εξαιρετικά δυσάρεστων γεγονότων που βιώνει».

Πηγή: tovima.gr

Αυτή την εβδομάδα

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Υπό νερό οι παραλιακές ζώνες Μαραθώνα, Ραφήνας και Αρτέμιδα μετά τη σφοδρή βροχόπτωση

Δεν πνίγονται μόνο στην παραλιακή και στη Μάντρα, όπου...

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

ΝΕΑ

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

RPN.GR